Ce plante sunt de bun augur in casa

Toate lucrurile au o semnificatie si o valoare. Plantele cu frunze vesnic verzi sunt sursa de energie. Florile care infloresc si se deschid larg in fiecare sezon pot aduce avere.

plante in casa

Iata ce plante sunt potrivite pentru fiecare incapere din casa si ce plante sunt aducatoare de noroc.

Usa de la intrare in casa – Un copac este cel mai potrivit pentru acest loc, exprimand entuziasmul. Laleaua este de asemenea potrivita. Gladiolele la intrare in casa blocheaza duhurile rele.

In living sunt potrivite majoritatea florilor. Atat ghivecele cu plante mari, cat si ghivecele cu plante mici. Ce-a mai potrivita este iederea asezata pe masa.

In dormitor sunt potrivite plantele cu flori colorate: trandafiri, crini, garoafe. Nu este indicat sa ai in dormitor plante suspendate.

Pentru birou cele mai potrivite plante sunt cele mici. Bambus norocos, narcise si crizanteme.

Pentru baie, acolo unde este o umiditate puternica, lumina insuficienta si vantilatie slaba, sunt potrivite plantelele care traiesc in apa si sunt tolerante la umbra. Crini, trandafiri, zambile.

In bucatarie aseaza plante cu frumzis moale, care ajuta la evitarea poluarii, dar si plantele condimente, cum ar fi: busucioc, oregano, menta.

Pentru camera in care se strange toata familia alege ornamente cu panglica rosie sau ornamente de culoare rosie. Sunt potrivite plantele cu frunza vesnic verde, crizantemele, magnolia, dafinul, gladiola si lotusul.

Pune o planta verde in coltul incaperii pentru a proteja casa de duhuri rele si pentru a aduce noroc.

Florile norocoase pentru casa:

  • lalea – dragoste , bogatie si expansiune;
  • gladiola – binecuvantare, crestere pas cu pas;
  • crizantema – viata lunga si sanatate;
  • foarea soarelui – entuziasm si ganduri pozitive.

Citeste si despre ce flori daruiesti in functie de ocazie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *