Ce ii excita pe barbati in mod neasteptat

cuplu

Descopera 8 lucruri ciudate care il pot excita pe iubitu tau.

1. Afrodisiaticele neobisnuite – combinate cu imbratisari si poate un film sexy. Specialistii spun ca aromele neobisnuite, cum ar fi mirosul placintei cu dovleac, sau al lavandei, ii pot reda iubitului tau starea de spirit. De ce? Combinatia s-ar putea sa ii readuca amintiri de la o masa plina de placere, sau de oameni in preajma caruia a fost foarte relaxat.

2. Frica – Cercetatorii de la Universitatea British Columbia au trimis doua grupuri de oameni pe doua poduri diferite. Un grup a fost trimis pe un pod mare, robust, in siguranta; iar cel de-al doile agrup a fost trimis pe un pod subred, la 230 de metri inaltime, destul de periculos. Dupa un timp, au trimis o asistenta frumoasa pentru ca acestia sa raspunda la un chestionar. Grupul aflat pe podul subred a fost mult mai deschis la oferirea raspunnsurilor. Creierul excitat de frica este mai stimulat sa se deschida. Cine ar fi crezut ca anxietatea ar putea fi un preludiu eficace?rochie rosie

3. Culoarea rosie – Un studiu publicat in Jurnalul de Personalitate si Psihologie sociala spune ca majoritaea barbatiilor afirma ca femeile in rosu sunt mai atractive, chiar mai mult decat aceleasi femei imbracate in alte nunte.

4. Bratele lungi, bine proportionate – Barbatii nominalizeaza printre cele mai atractive femei pe cele cu bratele lungi. Teoria din spatele rezultatelor: bratele lungi fac o femeie sa arate mai subtire, dar sugereaza si imbratisarile mari. 🙂
5. Lenjeria intima potrivita – ii atrage pe barbati, dar nu pentru ca ar fi pretentiosi la culori sau materiale, ci pentru ca observa interesul pe care femeia l-a acordat potrivirii lenjeriei cu restul vestimentatiei.

6. Soldurile voluptoase – Barbatii prefera coapsele groase. Iata un alt motiv de iubi corpul tau!ras

7. Rasul tau – Un zambet face cat o mie de cuvinte, dar poate asta sa il excite pe iubitul tau? Cercetatorii spun ca DA, deoarece este posibil sa ii aminteasca de gemetele din timpul actului sexual. Un motiv in plus pentru a fi o persoana vesela!

8. Jucariile tale sexuale – Femeile se simt de multe ori inconfortabil sa foloseasca un vibrator in fata partenerilor lor, de teama ca acestia sa nu se simta ofensati. In realitate, multi barbati considera aceste jucarii, excitante. Nu te simti timida in a aduce aceste jucarii in dormitor!

Pe iubitii vostri ce ii excita?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *