Bucura-te de primavara! Idei de petrecere a timpului liber in natura

profita de primavara

Primavara este anotimpul perfect pentru a ne bucura de frumusetea naturii si a aerul curat. Cine nu iubeste vremea de primavara? Nu este prea cald, nici prea frig, pur si simplu este perfect!

Petrece-ti timpul liber in natura! Iata cateva idei pentru iesiri:

Plimbare la Gradina Botanica – un loc plin de verdeata.

Sezonul florilor este aici! Gradinile inverzite, si pline de flori sunt absolut superbe. Plimbarea in spatii inverzite, nu numai ca iti incanta privirea dar are si efecte benefice asupra sanatatii tale. Spatiile verzi reduc stresul si imbunatatesc concentrarea.

O sedinta de calarie

Caii sunt printre cele mai frumoase si nobile animale. Desigur ei pot deveni periculosi, la fel ca orice animal, dar daca esti putin mai curajoasa incearca o sedinta de echitatie – benefica atat pentru mintea cat si pentru corpul tau. Calaria te poate ajuta sa iti recapeti tonusul muscular, dar si increderea in fortele proprii.

Echitatia poate fi practicata in aproape toate zonele tarii, atat in hergheliile care ofera cursuri de acest gen, cat si in cadrul cluburilor sportive, sau, mai nou, in unele complexe turistice din preajma marilor orase.

 Picnic in parc

Ia-ti prietenele si petreceti cateva ore placute in parc, la un mic picnic. Sau poate preferi sa amani intalnirea cu fetele si sa iesi cu iubitul la un picnic romantic. Acesta este un mod frumos de a va relaxa si a comunica fara sa fiti intrerupti.

O plimbare cu cainele in parc

Este ocazia perfecta pentru a iesi din casa. Plimbarea in aer liber te va bucura atat pe tine, cat si pe cainele tau. Bucura-te de timpul petrecut impreuna in aer liber!

Tu ce alte planuri ai pentru acesta primavara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *