5 avantaje de a fi singura

Exista o multime de femei care, in ciuda faptului sa au un milion de calitati, nu pot, sau nu vor, sa se implice intr-o relatie, cel putin pentru un moment. 

A nu avea un iubit nu inseamna ca este sfarsitul lumii, de fapt poate fi chiar foarte bine pentru tine. Ai timp sa te cunosti mai bine, sa te bucuri de prietenii tai si sa faci lucrurile care iti fac placere.

avantaj-singura

1. Singura ai mai mult timp pentru prietenii tai
Este foarte important sa-ti pastrezi prietenii, iar atunci cand esti singura este mult mai usor, deoarece poti onora cat mai multe intalniri si iesiri cu fetele.

2. Singura poti merge unde vrei
Nu ca o relatie o sa te opreasca, insa este posibil sa te limiteze. Nu vei gasi intotdeauna timp pentru ai face pe plac iubitului si pentru a pleca in oras cu fetele.

3. Singura, iti poti schimba cursul vietii asa acum doresti
Intr-o relatie trebuie sa te gandesti si la celalalt, sa te gandesti la viitorul cuplului. Nefiind implicata intr-o relatie, esti pe cont propriu: poti sa iti schimbi jobul, sa te muti din oras, din tara, fara ca astea sa afecteze pe cel de langa tine.

4. Singura, poti decide mai bine cum sa iti cheltui banii
Poti sa iti satisfaci orice capriciu, pentru ca doar tu „vei avea de suferit” din aceasta cauza, si nu cel de langa tine.

5. Singura, te vei elibera de gelozie si nervi
Pentru persoanele geloase viata in cuplu poate fi stresanta, insa daca esti singura te vei elibera de acest stres.

Citeste si: Cum trecem peste o despartire

 

Ultimele comentarii
  1. Lorena
    Răspunde
    • laura
      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *