5 atitudini care pot duce la sfarsitul unei relatii

Fiecare relatie trece prin vremuri grele, si este normal sa se intample asta in viata de zi cu zi. Cu toate acestea, anumite vicii/obiceiuri sunt extrem de nocive pentru o relatie. Iata cateva obiceiuri care pot duce la destramarea relatiei, daca nu scapi de ele.sfarsit-relatie1

1. Lipsa de comunicare cu partenerul
Problemele trebuie discutate in cuplu. Daca acest lucru nu se intampla, fiecare isi creeaza propria concluzie, fara sa-l asculte ce are de spus celalalt, si astfel apar resentimentele si frustrarea.

2. Gasirea partenerului, responsabil de fericirea ta
Plasarea acestei responsabilitati pe umerii altora se poate intampla fara sa-ti dai seama, dar este extrem de daunatoare atat pentru tine ca si pentru relatia ta. Iubeste-te si fii responsabila de fericirea ta!

3. Pierderea intimitatii
Multe cupluri de-a lungul anilor sfarsesc prin a lasa deoparte mangaierile, atingerile si imbratisarile. Intimitatea nu este doar sex. Pretuieste micile demostratii de iubire si ofera la randul tau, pentru a-ti intari realtia.

4. Dorinta de a opri evolutia partenerului
Uneori, cresterea celui de langa tine poate parea o amenintare. Aceasta, deoarece cresterea implica schimbare, si gasim dificila o astfel de evolutie. Dar sa-i opresti evolutia partenerului nu poate sa-ti impiedice partenerul sa fie interesat de alte persoane. Apreciati-va partenerul, incurajati-l si sprijiniti-l in proiectele lui.

5. Uitarea importantei petrecerii timpului impreuna
Relatiile in care membrii cuplului nu petrec timp de calitate impreuna, sfarsesc prin a deveni plictisitoare, si legatura dintre parteneri are tendinta de a se slabi in timp. In ciuda avalansei de zi cu zi, nu te costa nimic sa-i acorzi partenerului 15 minute din timpul tau pentru a-i spune cat de important este pentru tine. Amintit-va impreuna de cele mai frumoase din viata voastra de cuplu. Este o modalitate buna de a incepe sa faci ceva mai mult pentru tine si relatia ta.

Citeste si: Efectele devastatoare ale supararii in cuplu

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *