8 semne care arata ca o femeie are nevoie de sex

Cum afecteaza lipsa de sex o femeie? Dincolo de placere, lipsa sexului poate avea consecinte nu tocmai placute pentru sanatate si pentru viata de zi cu zi a unei persoane. Tinand cont de acest lucru, iata 8 semne care arata ca o femeie are nevoie de sex.

nevoie de sex

1. Insomnii
Lipsa sexului cauzeaza insomnii. Activitatea sexuala este un sedativ natural, datorita oxitocinei – hormon eliberat in timpul orgasmului.

2. Pare mai in varsta
O femeie, dupa o lunga perioada de timp fara contact sexual, incepe sa-si piarda tineretea. Acest lucru se datoreaza lipsei de colagen, colagen produs in timpul actului sexual. Colagenul face pielea moale si matasoasa.

3. Acnee si piele lasata
Progesteronul este produs in timpul actului sexual si ajuta la combaterea acneei.
Mai mult decat atat, in timpul actului sexual sanii si coapsele sunt consolidate. Fara sex acestea se vor lasa.

4. Mai putin sociabila
O femeie care nu a avut relatii de ceva timp, devine mai reticenta in relatiile cu cei din jur. Acest lucru se datoreaza lipsei de endorfine, care afecteaza perceptia despre lume.

5. Ia analgezice
Lipsa estrogenului si a oxitocinei datorita lipsei sexului, predispune femeia la consumul de analgezice. Acesti hormoni sunt cei care ucid durerea, dar ei lipsesc.

6. Sunt constant bolnave
Lipsa de intimitate afecteaza cantitatea de anticorpi. In 30% din cazuri, femeile care nu intretin relatii sexuale pe perioade lungi, sunt bolnave permanent.

7. Mai uituca
Sexul oxigeneaza sangele care merge la creier, imbunatatind astfel memoria. Prin urmare, o femeie care nu a facut sex de mult timp, incepe sa uite unele lucruri.

8. Stima de sine scazuta
Lipsa de sex afecteaza stima de sine a femeilor, facandu-le sa fie nemultumite cu ele insele.

Sexul este sanatos pentru viata femeilor, aducand multe beneficii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *