7 sfaturi pentru un selfie reusit

Selfie, este actuala nebunie la nivel mondial. Realizarea fotografiilor nu mai tine de fotografi. Odata cu aparitia si popularizarea aparatelor de fotografiat digitale si a telefoanelor cu camera foto, scenariul s-a schimbat complet.

Retelele sociale sunt pline de fotografii selfie. Selfie a prins in febra sa si vedetele. Dar cum faci sa ai un selfie reusit? Consulta urmatoarele sfaturi:

selfie reusit

1. Lumina este totul
Poti avea cea mai buna camera foto, daca lumina nu este buna, degeaba. Ori de cate ori poti, opteaza pentru lumina naturala, este intotdeauna mai avantajoasa.

2. Bucura-te de ce ai in jur
Nu poti merge la plaja sau la munte pentru a obtine niste fotografii uimitoare? Nu este nici o problema, bucura-te de ceea ce ai in jurul tau pentru a compune imaginea. Foloseste-ti creativitatea!

Perdelele in culori clare sau transparente sunt difuzoare de buna lumina, la fel ca si mobilierul in culori luminoase. Acestea te vor ajuta in obtinerea unui selfie perfect.

3. Atitudinea
Indiferent de loc sau timp, important este sa fii fericit, totul sa fie natural. Doar asa vei obtine un selfie frumos. Vrei sa ascunzi anumite parti ale corpului? Nu ai decat sa pui camera in fata ta, ridicata. Vei surprinde doar ceea ce este esential.

selfie

4. Fii atenta la machiaj
Nu exagera cu machaiajul. Ai grija la blush, si nuanta fondului de ten. La fotografiile apropiate erorile de machiaj se pot vedea.

5. Fereste-te de blitz
Fotografiile selfie pot fi facute in orice mod si oriunde. Dar cele facute in fata oglinzii au devenit clasice. Daca inca le mai realizezi ai grija la blitzul aparatului foto, pentru ca lumina reflectata sa nu iti strice poza.

6. Investeste intr-un telefon mobil cu o camera buna
Daca vrei ca pozele tale sa iasa perfect atunci investeste intr-un telefon mobil cu o camera foto buna. Un telefon cu 8 megapixeli produce imagini excelente. Dar poti opta pentru 13, 20 de mp.

7. Nu abuza de aplicatiile pentru selfie
Exista o multime de aplicatii prin care poti edita fotografiile selfie. Poti aplica rame, luminozitate, culoare, schimbare de pozitie si multe altele, insa indicat ar fi sa nu abuzezi de ele. Editandu-le prea mult le vei lua din spontaneitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *