6 moduri de a economisi bani pe produse cosmetice

Cel mai important lucru pentru santatatea si frumusetea ta este sa cumperi produse cosmetice de calitate.

A cumpara produse cosmetice de calitate la preturi mici este o adevarata provocare pentru femei. De multe ori produsele de calitate sunt produse prin procese complexe si sunt mai scumpe.produse-cosmetice1

Sa stii din timp de ce vei avea nevoie, sa cunosti ofertele din magazine si proprietatile fiecarui produs sunt cateva solutii pentru achizitionarea produselor de calitate. Dar iata cateva sfaturi pentru a reusi sa achizitionezi produse de calitate la un pret bun.

1. Fa cuparaturi de pe internet
Cumpara produse cosmetice din magazine online, aceste produse sunt mai ieftine deoarece nu sunt adaugate in pret si cheltuielile necesare unui magazin fizic.

2. Fa sondaje online
Sunt foarte multe bloguri si site-uri care recomanda sau nu anumie produse. Informeaza-te pentru a cumpara exact ce ai nevoie la pretul cel mai bun. Poti gasi chiar discount-uri sau concursuri.

3. Cumpara la momentul potrivit
Fii atenta la perioadele in care magazinele organizeaza reduceri. Nu lasa cumpararea unui produs pe ultimul moment.

4. Fii loiala unu magazin si cere reduceri
Incearaca sa fii clienta fidela, ia-ti uncard de fidelitate si bucura-te de reduceri. Stabileste o relatie cu vanzatorii si fidelitatea ta va conta.

5. Fii reprezentanta unui brand
Devino reprezentanta unei firme de cosmetice, si vinde produse cosmetice familiei, prietenilor si cunostintelor. Astfel vei avea bani in plus si vei obtine si reduceri la cumpararea produselor.

6. Afla care sunt produsele in care merita sa investesti
Anumite produse au la baza tehnologi de fabricare complexe, ceea ce le face net superioare altora, in consecinta sunt mult mai scumpe. Doar acele produse ar trebui luate in considerare, si merita sa platesti mai mult pentru ele. 

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *