5 motive pentru a face sex astazi

sexNumeroase studii arata ca sexul este benefic pentru sanatatea umana. Sexul imbunatateste starea de spirit, arde calorii si poate preveni unele boli.

 Iata o lista cu cinci motive care te vor face sa te gandesti mai bine inainte de aspune ca ai o durere de cap.

1. Potrivit unui studiu realizat de Dr. Paul Pearsall director la spitalul Beaumont din Detroit, multi pacienti care au suferit atacuri de cord, au trecut anterior prin perioade de nemultumire sexuala. O viata sexuala activa protejeaza impotriva unei intregi serii de probleme de sanatate.

2. Pentru cele care doresc sa piarda in greutate, sexul este un bun exercitiu. Unele cercetari arata ca in 30 de minute de sex poti arde aproximativ 90 de calorii. Daca faci acest „exerciti” de 3 ori pe saptamana poti pierde pana la 5 kilograme pe an.

3. Durerea de cap nu este o scuza pentru a renunta la sex, ba chiar acesta vindeca durerea datorita substantelor pe care organismul le elibereaza si care inhiba durerea.

4. Varsta nu este o scuza. Sexul poate reseta o multime de hormoni care sunt pierduti de-a lungul timpului. Persoanele care fac sex in mod regulat par a fi mai fericite si mai sanatoase decat ceilalti, indiferent de varsta.

5. Odata cu sexul apare sentimentul de fericire. Substantele eliberate in organism provoaca bunastarea individului, prin urmare sexul poate fi un bun aliat impotriva starilor de depresie, si combaterea problemelor.

Citeste si 9 lucruri pe care nu le stiai despre sex

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *