5 locuri pe care trebuie sa le vizitezi inainte de 30 de ani

In lume exista locuri ce par special concepute pentru persoanele sub 30 de ani, locuri care necesita bucuria si nebunia tineretii. In cele mai multe dintre ele sunt plaje, petreceri, multiple optiuni culturale, locuri pentru minti deschise, care cu siguranta vor marca prima etapa a vietii tale. Deci daca te apropii de 30 de ani ar fi bine sa iei in calcul calatoria in urmatoarele locuri:

1. Sydney (Australia)

Sydney

Orasul Austalian este un punct de atractie pentru multi tineri care merg temporar la munca acolo, astfel permitandu-si sa calatoreasca. Sydney este situat pe malul unuia dintre cele mai frumoase golfuri din lume, avand si un port minunat. Orasul are o atmosfera cosmopolitana cu magazine luxoase, baruri, galerii, cluburi si renumite cladiri zgarie-nori. Plajele, cum ar fi Bondi Beach, sunt pline de excursionisti si artisti. De asemenea, aici au loc diferite festivaluri potrivite pentru tineri si aventura.

2. Ibiza (Spania)

ibiza

Ibiza este capitala insulei din arhipelagul Baleare dar si capitala europeana a distractiei. Aici te asteapta o multime de cluburi, mancare buna si o varietate de cocktailuri, dar si oameni caldurosi si plini de viata, dornici de distractie. Este un loc ideal pentru ecoturism. Un loc romantic plin de golfuri ascunse unde iti poti trai iubirea de o vara. Portul este principala atractie din oras, fiind situat intr-un golf natural. In Ibiza ai posibilitatea de a face surfing, navigatie, scufundari, quad, karting, ciclism montan, calarie si o multime de alte activitati.

3. Rio de Janeiro (Brazilia)

rio de janeiro

Rio de Janeiro este al doilea oras ca marime din Brazilia, iar locatia sa pe coasta Atlanticului de Sud transforma totul in atractii turistice impresionante. Apa cristalina, nisipul alb si dealurile stancoase creeaza un peisaj plin de culoare, ce iti ofera vacanta de vis.
Rio de Janeiro este un loc de vis si datorita multiplelor carnavaluri ce se desfasoara in timpul anului. In februarie are loc Sambadromul unde frumosii dansatori sunt acoperiti doar cu pene. Culorile si ritmul carnavalului atrag mii de tineri ce se distreaza pe strazile orasului sau in cluburi.

4. Macao (China)

Macao

Macao sau Macau este o regiune din estul Chinei care a devenit exemplul perfect de fuziune intre lumea europeana si cea asiatica. Marile atractii in Macao sunt cazinourile. Cel mai popular joc este Pai Gow, un domino chinezesc. De asemenea aici vei gasi o multime de cladiri istorice unice in lume, dar si biserici portugheze. Arta este principalul punct de atractie. Macao Tower invita toti barbatii tineri curajosi sa faca bungee de pe acoperis, fiind cea mai mare cadere din lume – 233 metri.

5. Sahara (Maroc)

Sahara

Africa de nord este o adevarata provocare a simturilor, incepand de la bazarurile din orase si terminand cu nisipul desertului. Sahara este cel mai mare desert din lume care te va lasa fermecat. Oazele desertului sunt de asemenea atractii turistice extraordinare, acestea avand o vegetatie bogata dar si locuitori primitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *