3 lucruri pe care femeile nu le stiu despre barbati

Cand vine vorba de intelegerea sexului opus, este greu. Tu iti intelegi cu adevarat partenerul? 

Exista diferite mituri atat despre femei cat si despre barbati, insa 3 lucruri trebuie stiute de femei, in ceea ce ii priveste pe barbati:

despre barbati 1

1. Barbatii nu pot citi gandurile

Majoritatea femeilor atunci cand le supara ceva se interiorizeaza. In mai toate cazurile partenerul tau intreaba „ce s-a intamplat? Iar tu raspunzi „nimic”. Pentru a rezolva problema este esential sa vorbesti despre ceea ce te deranjeaza. 
Daca un om intreaba ce s-a intamplat inseamana ca intr-adevar nu stie despre ce este vorba.
Exprima-ti dorintele si nemultumirile clar, fara a mai astepta ca celalalt sa iti ghiceasca gandurile. Nu se va intampla acest lucru, chiar daca partenerul tau te cunoste foarte bine. Comunicarea este esentiala in cuplu.

2. Barbatii sunt foarte simpli

Intr-adevar, barbatii sunt foarte simpli, insa aceasta este ceea ce ne deruteaza atat de mult. De exemplu, atunci cand partenerul tau spune „nu a fost nimic” inseamna ca intr-adevar nu a fost. Spre deosebire de noi femeile, ei nu vorbesc cu dublu inteles, si aleg sa spuna totul pe fata, sincer.
Barbatii, fie prefera sa spuna anumite lucruri sincer, fie aleg sa taca, pentru a nu te rani. Nu vor merge niciodata pe ocolite.

3. Barbatii nu sunt atenti la detalii

Daca ai avut cel putin un iubit, stii ca acest lucru este adevarat. Majoritatea barbatilor nu pot repera anumite haine sau pantofi, si nici micile detalii ale personalitatii tale.
Barbatii nu dau atentie lucrurilor mici si pot exista neintelegeri din acesta cauza. Tine minte, nu este rea vointa ci pur si simplu nu sunt „programati” pentru detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *