Horoscop zilnic: Luni, 17 Iunie

femeia berbec

Berbec

E o zi cu surprize, dar surprizele sunt mai mult de natura emotionala, ca si cum primesti o mare sperietura din cauza cuiva, iar maine vei avea deja motive sa razi de fericire, cu mari oscilatii emotionale de la cald la rece si invers. Unii le numesc toane, altii dezechilibre psihice, tu… spune-le cum vrei. Este o perioada romantica, trairile interioare vor fi pe primul plan, cu emotii intense – fie pozitive, fie negative, ramane de vazut – cu dusuri calde-reci de la o zi la alta. Totul e sa-ti pastrezi controlul asupra propriei minti si asupra propriului suflet.

Horoscop oferit de www.acvaria.com

femeia taur

Taur

E o placere sa ti se recunoasca meritele, ceea ce te motiveaza si mai tare sa arati de ce esti în stare! Este posibil chiar sa fii nevoit sa apari în fata unei comisii sau a unui public pentru a-ti face cunoscute opiniile si o vei face cu talent. Întalnirile si discutiile sunt la ordinea zilei, de aici nascandu-se directii interesante de abordat în viitor, deci ia-ti inima în dinti si bate la usile potrivite. Micile calatorii prin împrejurimi te pot pune în fata unor noutati optimiste iar telefonul va suna toata ziua, ca la gara!

Horscop oferit de www.acvaria.com

femeia gemeni

Gemeni

E posibil sa dai piept cu greutati de netrecut, care te-ar putea obliga sa-ti schimbi radical modul de a privi unele lucrurile sau de a te comporta într-o anumita situatie. Poate accepti, de voie sau de nevoie, o mare modificare în stilul tau de actiune, si de aici vor aparea si rezultatele favorabile. Nu e o zi propice reusitelor, dar este favorabila altor abordari decat înainte, deci e bine sa te folosesti o astfel de conjunctura pentru a descoperi o alta viziune necesara evolutiei tale viitoare.

Horoscop oferit de www.acvaria.com

femeia rac

Rac

Ai o presimtire ciudata ca ceva nu tocmai placut urmeaza sa se întample. Intuitia îti atrage atentia asupra unor eventuale riscuri sau asupra adevaratului caracter al unui prieten fals, care promite multe, dar nu se va tine de cuvant în cele din urma. Asculta-ti vocea interioara care te avertizeaza asupra acelui punct vulnerabil care va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu. Daca nu tii cont de ce-ti transmite intuitia, vei regreta mai apoi ca te-ai lasat înselat de aparente mincinoase.

Horoscop oferit de www.acvaria.com 


femeia leu

Leu

Cariera ta poate cunoaste azi un moment de apogeu, de parca toate eforturile depuse în ultimele luni primesc acum o recompensa de zile mari. Ai toate motivele sa fii fericit si mandru de tine însuti, pentru ca ai muncit mult ca sa ajungi aici si cand observi respect, admiratie si apreciere în ochii celor din jur, inclusiv ai profesorilor sau superiorilor tai, e si normal sa te umfli un pic în pene. Ai de ce sa fii laudat si esti multumit de nivelul la care ai ajuns prin forte proprii, ceea ce te motiveaza sa urci si mai sus.

Horoscop oferit de www.acvaria.com 

femeia fecioara

Fecioara

Primesti un semn care are un efect benefic asupra psihicului tau, de parca era exact raspunsul de care aveai nevoie urgenta. Totul poate reveni acum la normal, pentru ca stresul asteptarii dispare odata cu acea stire care soseste, deci te poti relaxa si tu, dupa ce ai stat o vreme ca pe jaratec, în asteptare. Gasesti solutia pe care o cautai, apare persoana pe care o asteptai sau un simplu telefon de la un prieten, care va ofera amandurora sansa de a relua o relatie esuata candva.

Horoscop oferit de www.acvaria.com

femeia balanta

Balanta

Sperantele pe care ti le-ai facut cu privire la un proiect la care îti aduci contributia par sa se stinga brusc, pentru ca apare o piedica ce nu te lasa sa duci mai departe ce ai început. Pe moment, esti tentat sa aluneci spre depresie, sa privesti lucrurile într-o nota pesimista, dar în loc sa renunti, mai bine ai analiza un pic situatia, pentru ca sigur ai ceva de învatat din acest hop. Dupa ce-l vei trece, vei rasufla usurat, spunand ca nu a fost un obstacol întamplator, pentru ca te-a obligat sa mai treci odata totul în revista. Sigur descoperi ceva folositor!

Horoscop oferit de www.acvaria.com 

femeia scorpion

Scorpion 

Nu ai parte de colaboratori de încredere, de parca ai fi nimerit într-un grup de persoane aiurite, superficiale, care fac tot posibilul sa scape de responsabilitati cat mai repede. Cum sa te bazezi pe sprijinul lor cand ei nu se gandesc decat la distractie, la concediu, la orice, numai la munca nu? N-ai cu cine lucra! Ori îi obligi sa se apuce serios de treaba, ori îti vezi singur de sarcinile asumate, pentru ca, alaturi de ei, ai putea avea si tu de suferit. Neseriozitatea lor ar putea afecta si reputatia ta.

Horoscop oferit de www.acvaria.com 

femeia sagetator

Sagetator

Situatia financiara cunoaste o clarificare, printr-o strategie noua pe care o pui singur la cale. Nu neaparat o si pui în practica tot acum, ci mai mult schitezi directiile de abordare pentru perioada urmatoare ca sa stii pe ce poti sa te bazezi. Îti pui mintea la contributie ca sa gasesti solutii salvatoare pentru a tine sub control bugetul si se pare ca ai calitatile necesare pentru a face fata cu brio! Poti încheia noi contracte în avantajul afacerilor tale, poti face o analiza retroactiva ca sa stii de unde vii si încotro te îndrepti.

Horoscop oferit de www.acvaria.com 

femeia capricorn

Capricorn

Ai o relatie cu totul aparte cu trecutul, de parca de acolo ti-ai extrage toata energia, dar de data aceasta trecutul e mai degraba o povara, un blocaj, decat o sursa de energie pozitiva, de aceea e nevoie uneori si de uitare. Esti înca blocat într-o situatie din trecut de care nu te poti rupe, încat a devenit o obsesie. Amintirile neplacute de demult trebuie sa dispara, deci fa un efort sa le închizi acolo unde le e locul, aducand la lumina doar ceea ce îti face bine.

Horoscop oferit de www.acvaria.com 

femeia varsator

Varsator

Conflictele cu tenta financiara sunt la ordinea zilei azi, fie ca e vorba de recuperarea unor bani, fie ca e vorba de discutii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulati fiecare acasa. Merita sa te lupti pentru drepturile tale banesti, chiar daca ar însemna sa-ti faci inamici peste tot. Daca stii ca meriti o anumita suma de bani pentru un serviciu prestat în beneficiul altuia si acesta nu te-a platit asa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru ca de buna voie nu va scoate banii din buzunar.

Horoscop oferit de www.acvaria.com 

femeia pesti

Pesti

Daca ai adunat o suma de bani si esti multumit de nivelul pe care te afli, nu te avanta deja în cumparaturi mai mult sau mai putin necesare, pentru ca vei regreta mai apoi atractia spre risipa. Uneori trebuie sa te gandesti si în perspectiva mai îndepartata, pentru ca banii pe care îi detii acum vor fi folositori candva în viitor pentru un scop mult mai important decat cel care îti face astazi cu ochiul. Ar fi bine sa dai dovada de mai multa prudenta în chestiuni financiare!

Horoscop oferit de www.acvaria.com 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *