Horoscop zilnic: Joi, 24 Octombrie

femeia berbec

Berbec

Altadata ai fi fost mult mai implicat intr-o situatie similara celei de azi, dar acum ti-ai cam pierdut curajul si avantul de odinioara. Ori ai invatat din greseli sa nu te mai entuziasmezi inainte de vreme, ori exista un motiv clar de suspiciune care te obliga sa mai reduci din patima cu care abordezi, de obicei, astfel de situatii. Nici tu nu intelegi de ce esti atat de reticent in fata unei actiuni pe care o controlai cu brio, cu alte ocazii, dar cand vei da piept cu acel punct critic, presimtit de altfel, vei intelege de unde venea teama ta.

Horoscop oferit de www.acvaria.com

femeia taur

Taur

Adu-ti aminte ce sarcina ai uitat sa duci la indeplinire in ultimele zile, ca sa nu te trezesti in ultima clipa cu tema nefacuta. Memoria iti joaca feste uneori si, concentrat la alte treburi aflate pe rol, scapi din vedere treburile mai vechi pe care astfel le tot amani si le trimiti inca un pas mai jos pe lista de sarcini, pana ce uiti complet de ele. A venit vremea sa privesti undeva la coada listei de restante, pentru ca sigur exista o activitate pe care ai abandonat-o candva si acum iti cere de urgenta sa te ocupi de ea. Nu mai sufera amanare.

Horscop oferit de www.acvaria.com

femeia gemeni

Gemeni

Lucrurile au ramas in coada de peste intr-o situatie neclara si esti obligat sa fii mult mai ferm in pozitia ta si sa spui odata pentru totdeauna ce ai decis: ori-ori? Nu mai poti nici tolera situatia aceasta incerta, nici sa te mai complaci in confuzie, pentru ca a venit vremea unei hotarari categorice si irevocabile. Nu vei putea schimba directia mai tarziu, ca atare, daca ai ajuns la concluzia ca trebuie sa tragi linie, pe calea aceasta trebuie sa mergi mai departe. Nu e loc de intoarcere si nu vei mai avea a doua sansa. Probabil deja esti la a doua incercare, dar e ultima!

Horoscop oferit de www.acvaria.com

femeia rac

Rac

Ar fi mai bine sa amani calatoriile de astazi, mai ales daca ai deja unele rezerve daca e sau nu momentul potrivit pentru asa ceva. Ai presimtirea ca e o deplasare inutila, ca nu vei rezolva ceea ce ti-ai propus atunci cand vei ajunge la destinatie, ca nu vei gasi ceea ce sperai, incat ar fi recomandabil sa te informezi mai bine inainte de a porni la drum cu privire la eventualele surprize care se pot ivi pe parcurs sau la capatul acestei calatorii. Intreaba-te daca e neaparata nevoie sa pleci acum sau poti rezolva totul si prin telefon?

Horoscop oferit de www.acvaria.com 


femeia leu

Leu

Persoana care iti iese astazi in cale are o informatie exceptionala de transmis incat vei spune, la finalul zilei, ca el a fost marele noroc al zilei, eroul salvator al unei situatii pe care nu ai fi putut s-o gestionezi fara sfaturile sale. Totul se aseaza din nou pe fagasul cel bun in urma acestei intalniri de bun augur, ca atare pregateste-te sa inveti o lectie buna de viata. Peste o vreme, privind inapoi spre originea unui viitor succes, iti vei da seama ca de aici a pornit totul.

Horoscop oferit de www.acvaria.com 

femeia fecioara

Fecioara

Descoperi o minciuna, dar e prea tarziu ca sa-i mai reduci si efectele, ca atare tot ce poti face acum e sa iti faci procese de constiinta ca te-ai lasat pacalit si ca ai fost atat de naiv incat sa dai crezare unei persoane care nu merita nicidecum increderea ta. Pe de alta parte, poti resimti unele simptome ciudate prin organism, dar atentie: sunt doar alarme false, pentru ca problema e in alta parte decat ti se pare acum, deci ai nevoie de investigatii mai serioase. Daca te doare capul, nu inseamna ca problema e la cap!

Horoscop oferit de www.acvaria.com

femeia balanta

Balanta

Muncesti mult, dar e cu folos, pentru ca vezi cum planurile la care iti aduci contributia evolueaza vazand cu ochii. Esti tot mai aproape de rezultatul final care va consta intr-un castig material motivant sau intr-o stare de lucruri mai bine conturata de care aveai nevoie pentru a te simti confortabil. Merita orice efort, pentru ca actiunile de astazi au rezultate palpabile: finaluri mult dorite, verdicte definitive sau recompense materiale. Ce-i drept, toate acestea sunt atinse cu pretul extenuarii tale fizice.

Horoscop oferit de www.acvaria.com 

femeia scorpion

Scorpion 

Ai grija la tonul pe care il folosesti azi in relatia cu o persoana care nu e in apele sale. Poti scapa o replica dura ce il poate jigni profund sau il face sa-si piarda si bruma de speranta pe care o mai avea. E bine sa fii realist si sa spui lucrurilor pe nume, dar nu chiar atat de transant pe cat esti tentat sa o faci azi. Putina diplomatie nu strica, adaptandu-ti astfel discursul in functie de starea psihica a celui caruia i te adresezi. Unui pesimist nu-i vorbesti despre lucruri ingrozitoare, ca l-ai terminat!

Horoscop oferit de www.acvaria.com 

femeia sagetator

Sagetator

Vestea care ajunge azi la urechile tale are un efect excelent asupra ta deoarece are rolul de a restabili o anumita ordine in planurile incepute. Parca ti se face dreptate sau primesti exact informatia de care era nevoie pentru a readuce echilibrul firesc intr-o situatie din care ai avut ceva de pierdut. Cel care a gresit va plati, spre satisfactia ta, care nu te simti vinovat de nimic. Adevarul iese intotdeauna la iveala si ai noroc ca balanta s-a echilibrat foarte repede in favoarea ta.

Horoscop oferit de www.acvaria.com 

femeia capricorn

Capricorn

Fii atent cum te comporti azi cu persoanele mai in varsta, pentru ca modul tau mai lejer de a glumi poate jigni pe cei mai demodati sau mai conservatori decat tine. Unii nu vor simti umorul din afirmatiile tale si vor considera ca e un atac la persoana. Ambaleaza-ti declaratiile intr-o forma mai vadit amuzanta, ca nu cumva ironia sa fie considerata obraznicie sau tupeu. Parintii isi vor intelege greu copiii datorita acestui spirit liber de a se manifesta, iar copiii vor suferi ca cei mari nu le acorda incredere.

Horoscop oferit de www.acvaria.com 

femeia varsator

Varsator

Apar in calea ta o multime de informatii eronate sau rau intentionate, deci ai grija pe care le iei de bune, pentru ca te pot tine pe loc in planurile tale. Unii cauta anume sa te trimita pe cai ocolitoare, pentru a obtine un avantaj asupra ta, dar ai tu un fler aparte care simte mincinosii si ipocritii de la o posta, la timp sa nu cazi in capcana lor. Verifica toate informatiile care ajung azi la urechile tale si nu te lua dupa o singura sursa, mai ales daca iti ridica semne de intrebare.

Horoscop oferit de www.acvaria.com 

femeia pesti

Pesti

Cu un dram de prudenta si de pasivitate, poti trece cu bine de o situatie ciudata, care poate da peste cap multe aspecte ale unei vieti linistite. Daca nu te joci singur cu focul, daca nu inviti riscul sa te viziteze cu orice pret, totul poate trece ca si cum nu s-ar fi intamplat. Nesiguranta poate crea neplaceri si in alte planuri ale vietii, deci fa un efort sa mentii totul pe un teren stabil, ca sa te poti concentra eficient la ceea ce se petrece cu tine.

Horoscop oferit de www.acvaria.com 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *