2017 – Anul Cocosului de Foc

Dupa anul maimutei, vine anul Cocosului de Foc. Acesta incepe pe 28 ianuarie 2017. Cocosul este semnul zorilor, al trezirii, triumfului si succesului atins prin munca si rabdare.

Energiile din 2017 sunt supuse semnului de foc. Exprima caldura interioara si intelegere, legaturi stranse in vietile private si familiare.

anul-cocosului-de-foc

Anul Cocosului este este un amestec de drepate si judecata, eficienta si logistica. Locurile de munca in administratie publica, carierele militare sau locurile de munca in politie, sunt favorizate in acest an.

Echilibrul intre cele 5 elemente (Foc, Pamant, Metal, Apa si Lemn) genereaza fericire si implinire. Lipsa diversitatii energetice intensifica perturbarea. Este recomandat ca in noul an sa te gandesti bine inainte de a renunta sau a incepe o noua afacere.
Cel mai bine este sa incepi proiecte noi in toamna, sau in timpul ultimelor doua saptamani ale fiecarui sezon. Perioadele tarzii ale anotimpurilor sunt reprezentate de elementul Pamant, util pentru stabilizare in special in anul Cocosului de Foc.

Dragoste, nastere, nunta in Anul Cocosului de Foc

Daca esti singur, 2017 este foarte bun pentru a incepe o relatie. Cu toate acestea, relatiile care s-ar fi putut transforma in casnicii solide in timp, ar putea fi intrerupte din motive independente indragostitilor, cum ar fi miscari profesionale, sau mutarea familiei intr-o alta tara.
In anul cocosului de foc se vor naste copii mandri si demonstrativi. Daca acest lucru nu te incanta, asteapta 2018, anul cainelui, cand se vor naste copii ce vor avea mereu ultimul cuvant in discutiile cu parintii.

In ciuda tensiunii si dezechilibrului care domina 2017, acesta este un an bun pentru nunti. Nu trebuie sa uitam de foc, culoarea rosie, culoarea rochieie de mireasa in China.

Moda, stil de viata in Anul Cosocului de Foc

Pentru a echilibra fluxul de energie cel mai bine este sa porti bijuterii si haine care sa respecte compozitia si culoarea elementelor (Foc, Pamant, Metal, Apa si Lemn). Acest lucru se aplica si pentru casa. Sunt favorizate teracota sau bijuteriile ale caror culori sunt legate de Pamant. Evita folosirea rosului la haine sau pietre pretioase pentru a evita conflictele (topazul roz, rubinul, rosu diamant, granat). Rosul este deja aici prin anul cocosului de foc.

Politica, tehnologie si divertisment in Anul Cocosului de Foc

In 2017 ar trebui sa ne asteptam la demonstratii din partea liderilor statelor sau corporatiilor mari. Migratia cauzata de razboaie si clima contribuie la degradare.
Vor aparea noi celebritati in industia divertismentului si a muzicii, iar internetul se va extinde tot mai mult.

Locuri de munca si investitii in Anul Cocosului de Foc

Anul cocosului este marcat de succes pentru cei care au indurat si muncit la proiectele lor.
Multi oameni isi doresc in acest an schimbarea mediului profesional. Dar, aceste dorinte nu se materializeaza pentru toata lumea, deoarece nu toti vom reusi sa fim suficienti de creativi si organizati pentru a depasi esecurile ce vin pe drumul spre succes.

Anul Cocosului de Foc este un an al virturii, dreptatii, perseverentei, transparentei, generozitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *