Ultima moda – sprancenele decolorate

Moda sprancenelor subtiri si arcuite a trecut de ceva timp. Sprancenele in forme naturale si-au recastigat locul in lumea modei, si nu arata ca se vor demoda prea curand.

sprancene-blonde-decolorateCe s-a schimbat in ultima vreme nu este forma sprancenelor, ci culoarea lor. Daca aruncati o privire la modelele din revistele de moda, veti observa ca cele mai multe dintre ele au sprancene decolorate.

Sprancenele decolorate sunt mai greu de observat, dar ele isi fac incet loc in lumea modei, precum si in viata de zi cu zi.

Daca te-ai hotarat sa intri in pas cu aceasta moda, trebuie sa stii cateva lucruri.

Nu-ti decolora singura sprancenele! Cand folosesti substante chimice aproape de ochi, cel mai bine este sa apelezi la un specialist.

sprancene-decolorateAlege nuanta care ti se potriveste! Culoarea sprancenelor ar trebui sa se armonizeze cu tenul si culoarea parului. Nu intra in conflict cu nuanta parului! Daca parul tau este inchis, fa-ti sprancenele doar cateva tonuri mai deschise. Daca esti blonda, poti sa prinzi putin mai mult curaj si sa le decolorezi mai deschis.

Este indicat sa folosesti un machiaj cu umbre intunecate, pentru a evidentia efectul.

Daca nu doresti sa iti decolorezi definitiv sprancenele, poti apela usor la acoperirea lor cu fond de ten sau pudra de fata.

Citeste si cum sa ai gene perfecte

 

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *