7 trucuri de machiaj pentru ochi albastri

trucuri-ochi-albastriPentru ochii albastri sunt o multime de trucuri de machiaj, dar iata ce functioneaza cel mai bine.
Daca ai ochii mici si vrei sa-i faci sa para mai mari, nu iti face griji, cu ajutorul sfaturilor de mai jos, ochii tai vor iesi in evidenta.

Hai sa aruncam o privire pe trucurile de machiaj pentru ochi albastri:
1.Umbre. Albastrul este o culoare calma si intensa astfel ca nu are nevoie de multe alte nuante pentru a iesi in evidenta. Umbrele sau aplicarea unor culori mai deschise iti vor scoate ochii in evidenta.

2.Umbre mate. Daca vrei sa realizezi un machiaj cu umbre, atunci cel mai bine ai face sa aplici umbre mate. Acest lucru este recomandat, in special, daca esti in cautarea unui look pentru birou. Pentru o iesire noaptea in oras, nu strica putina stralucire.

3. Evita umbrele albastre. Pentru ca ai ochii albastri, cel mai bine este sa eviti albastrul ca fard de pleoape. Poti purta albastru pe pleoape doar daca albastrul are o alta nuanta decat culoare a ochilor tai.

4. Sprapunerea culorilor. Daca ai ochii albastri ai o multime de posibilitati in ceea ce priveste fardul de pleoape. Poti opta pentru diferite culori de fard, mai putin cele mentionate mai sus. Maro deschis scoate in evidenta ochii albastri.

5. Eyeliner bleumarin. Un truc pentru machiajul ochilor albastri este sa renunti la dermatograful negru si sa mergi pe culoarea marina. Daca aplici un dermatograf bleumarin, culoarea ochilor tai iese in evidenta.

6. Culori calde. Albastrul este o culoare de gheata, asa ca imblanzeste culoarea ochilor tai cu nunte calde ca: maro, tonuri pamantii si chiar culori deschise. Vor arata fantastic!

7. Incearca violet. Pentru machiajul ochilor albastri foloseste vilolet – culoarea anului 2014 .Cea mai potrivita nuanta de violet este cea deschisa. Aceasta va arata perfect alaturi de ochii tai albastrii, te va insenina.

Citeste si: 10 trucuri de machiaj pentru ochi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *