3 trucuri de aplicare a machiajului pe vreme de canicula

machiaj in fata aerului conditionatStim cu totii ca atunci cand temperatura creste, fondul de ten si fardul nu arata tocmai bine pe un ten transpirat.

Iti prezentam cateva trucuri usoare pentru a reusi sa-ti aplici perfect machiajul chiar si atunci cand este foarte cald.

1. Aplica machiajul in fata ferestrei larg deschise, sau in fata aerului conditionat. Aerul conditonat mentine tenul rece la atingere, si fara sudoar. In plus, daca te asezi in fata ferestrei, ai avantajul luminii naturale

2. Usuca-ti parul seara. Daca este cazul sa iti aranjezi parul cu ajutorul uscatorului fa-o de cu seara, sau apeleaza la functia de aer rece. Te va ajuta sa nu transpiri in plus.

3. Depoziteaza porduse in frigider. Incearca sa bagi produsele cosmetice in frugider cu putin timp inainte de a le utiliza. Fondul de ten rece, sau crema hidratanta scoasa din frigider poate reduce inflamatia. Atentie inainte de a le introduce iin frigider, verifica eticheta. Unele produse se pot dezintegra din cauza frugului, alele pot chiar sa dureze mai mult.

Voi cum ramaneti fresh pe vreme de canicula?

Vezi si ce machiaj se poarta in vara aceasta

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *