Cum ne ajuta tratamentul de intinerire a pielii

intinerirea-pieliiExpunerea frecventa sau de lunga durata la soare este, cu siguranta, cauza principala a imbatranirii pielii.

Imbatranirea pielii este un proces ireversibil, caracterizat prin aparitia ridurilor, petelor, subtierea si lasarea pielii. Densitatea colagenului scade, pielea isi pierde eleasticitatea si devine mai fragila.

Acestea sunt schimbarile care au loc la nivelul pielii din cauza varstei, activitatii hormonale si expunerii la soare.

Imbatranirea pielii are ca rezultat uscarea pielii, aparitia ridurilor de expresie, pierderea elasticitatii, aparitia petelor solare si de batranete, hiperpigmentarea si alterarea vasculariarii.

Intinerirea pielii (rejuvenarea) consta in aplicarea unor impulsuri de lumina intensa care patrund in piele, stimuland productia de colagen, ceea ce duce la estomparea ridurilor si atenuarea aspectului de piele imbatranita. Prin lumina se transmite caldura la nivelul pielii ceea ce duce la crearea de noi fibre de colagen si elastina, care reconstruiesc in mod natural microfibrele si alcatuirea dermului si epidermului.

Zonele recomandate pentru a fi tratate sunt: fata, gatul, mainile si decolteul.

Intinerirea faciala reduce ridurile de expresie si uniformizeaza tenul, conferindu-i stralucire si efect de tonifiere. Pielea isi recapata frumusetea naturala, devine mai tanara si mai ferma.

Citeste si despre cum poti ingriji pielea dimineata pentru a arata bine pe tot parcursul zilei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *