Totul despre solar si bronzarea organica cu Violet Sun Studio

Soarele natural, solarul si bronzarea organica sunt cele mai bune metode prin care se poate dobandi un bronz imaculat si atragator. Cele mai frumoase si apreciate femei din lume au tenul inchis!

bronzare salon

Bronzul obtinut la aparatele de bronzare este mai placut si mai sigur decat cel obtinut la soare. Placerea bronzatuluila solar este ca permite o expunere completa, un bronz mai uniform si mai auriu comparativ cu o bronzare necontrolata, la soarele natural.

Cum folosesti un solar?

– Inainte de solar, indeparteaza orice produs cosmetic si bijuteriile. Tine ochii inchisi pe toata durata expunerii.

– Zonele mai sensibile ale pielii, alunitele si petele cu un pigment mai pronuntat trebuie acoperite cu crema protectoare.

– Dupa expunere, pielea trebuie hidratata cu un lapte de corp. Ai voie sa faci dus dupa minim 2 ore de la iesirea din solar.

– Un bronz ideal este obtinut prin 7-8 sedinte, intr-o perioada de 2 saptamani.

O singura sedinta, urmata de o saptamana de pauza, sau mai mult, este insuficienta pentru a crea un rezultat satisfacator. Majoritatea oamenilor incep sa vada rezultate dupa 2-3 sedinte.

Este nerecomandata folosirea aparatului de bronzare daca:

– ai sub 16 ani;
– iei medicamente ce cresc sensibilitatea la razele UV sau ai restrictie medicala in ceea ce priveste expunerea la soare;
– ai o piele deschisa la culoare si sensibila, care se arde usor si nu se coloreaza niciodata;

Bronzarea organica

Poti avea o culoare exotica a pielii si fara sa te expui la razele UV. Nu conteaza ce tip de piele ai. De bronzul organic pot beneficia chiar si persoanele cu pielea foarte sensibila, foarte deschisa la culoare, femeile insarcinate sau persoanele care se bronzeaza foarte greu pe anumite parti ale corpului.

Este necesara o singura sedinta de 15 minute pentru a asigura un bronz intens, uniform si durabil. Pentru mentinerea culorii ciocolatii a tegumentului se recomanda o sedinta pe saptamana de bronzare prin pulverizare.

Bronzarea organica reprezinta totodata si un excelent tratament anti-aging datorita continutului bogat de aloe vera, vitamine, extract de ceai alb si de ceai verde, ingrediente care confera proprietati benefice asupra hidratarii si reintineririi pielii.

Bronzul va dura aproximativ 7-11 zile. El trece in functie de rata de exfoliere a pielii, de pregatirea pre si post bronzare, de sanatatea epidermei si stilul tau de viata.

Pentru un bronz perfect puteti merge cu incredere la salonul de bronzare Violet Sun situat in zona Obor! 

Va asteptam la Violet Sun Studio! www.studiobronzare.ro
Oferim servicii de bronzare de cea mai buna calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *