Sucul de rodie, ceaiul de catina si sucul de aloe vera, energizante naturale

Cafeaua este un energizant dar pentru a evita problemele de sanatate care pot aparea dupa consumul abuziv de cafea, puteti sa va energizati cu energizante naturale. Cafeaua se poate consuma dimineata iar in restul zilei puteti inlocui cu energizante naturale.

suc rodie

Consuma sucuri naturale si vei avea energie

Sucul de rodie este un energizant natural. Rodia este fructul care asigura 40%  din doza de vitamina C recomandata zi de zi. Rodia contine antioxidanti, vitamina C si alte substante nutritive. Consuma fructul sub forma de suc deoarece rodia inlatura stresul, reface organismul si ajuta la mentinerea sanatatii psihice si fizice.

Sucul de aloe vera este un suc pe care trebuie sa il consumati zi de zi. Aloe vera este planta care contine vitaminele A, B9, C si E dar si minerale. Are rolul de a elimina toxinele din corp, sucul ajuta si la regenerarea celulelor, stimuleaza sistemul imunitar si combate oboseala.

 Bea ceaiuri si vei fi sanatoasa si revitalizata

Ceaiul de catina este un bun energizant datorita complexului de vitamine B si oligoelemnte, fructele de catina sunt o sursa de energie  recomandata pentru combaterea stresului si a oboselii. Ceaiul de catina te ajuta si daca esti racit dar si in cazul in care ai un sistem imunitar slabit, ceaiul avand rolul de a intari sistemul imunitar.

Ceaiul verde este bogat in antioxidanti, flavonoide si un bun energizant. Ceaiul verde tine loc si de  cafea iar o singura cana de ceai verde ajuta organismul sa produca mai multa energie prin arderea caloriilor.

Sucul de rodie, ceaiul de catina, sucul de aloe vera sunt energizante naturale pe care le puteti consuma oricand in timpul zilei. Si nu vor fi doar energizante ci si sanatoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *