Stimuleaza-ti energia pentru a te simti minunata!

energyFaci parte din cei 31 % adulti care sufera de oboseala? Esti dependenta de cafea si bauturile energizante? Iata cum poti obtine o energie de lunga durata si sanatoasa, pentru a te simti minunta in fiecare zi!

Lasa-ti energia sa stralucesca! (S.H.I.N.E)

Aminteste-ti S.H.I.N.E = somn, hormoni, imunitate, nutritie, exercitii

Somnul
Somnul reface energia corpului si vindeca muschii. Ai nevoie de opt-noua ore de somn pe noapte. Un somn inadecvat duce la epuizare si disfunctii ale sistemului imunitar, care pot diminua energia.

Hormonii
Stiai ca majoritatea persoanelor cu deficiente hormonale sufera de tiroida? Senzatia de oboseala, confruntata cu cresterea in greutate neobisnuita pot sugera o tiroida. Glandele suprarenale epuizate pot fi imbunatatite prin suplimente nutritive.

Imunitatea
Cand sistemul tau imunitar este compromis, vei fi dispusa la infectii, iar infectiile netratate din corpul tau te pot goli de energie. Aceste infectii trebuie tratate imediat ce observi aparitia lor, astfel tii energia la nivel inalt.

Nutritia
Deficientele nutritionale sunt destul de frecvente deoarece multi oameni nu se hranesc asa cum este de cuviinta. Ei nu ofera prin dieta zilnica ceea ce organismul are nevoie. Ai grija ce mananci!

Exercitiile
Sportul ne ajuta sa ne energizam. Miscarea in soare este recomandata, aducand un aport important de vitamina D. Fa miscare si ai grija la arsurile solare!

LET YOUR ENERGY S.H.I.N.E.!!!

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *