Soare, mare si nisip! Iata cateva sfaturi pentru a arata cat mai bine la plaja

profita de vara1
1. O piele ca de catifea
Pentru un bronzaj armonios si o piele neteda un gomaj este necesar inca de la inceputul vacantei. Luati un pumn de nisip fin umed in mana si masati de la talpile picioarelor pana la genunchi, in miscari circulare, apoi va clatiti in apa. Cand ajungeti pe prosop nu uitati sa va dati cu crema protectoare iar dupa plaja o crema hidratanta.

2. Unghii curate
O manchiura perfecta la mare se poate! Odata ajunse la plaja folositi din nou nisipul umed pentru a va masa delicat mainile si mai ales unghiile pentru a le curata de impuritati. Apoi aplicati stratul de lac de unghii.

3. Un look rebel ultra-sexy
Apa de mare da o forma mai wild, salbatica a parului nostru . Daca va doriti o coafura neglijenta dar in acelasi timp ingrijita, puneti intr-un pulverizator apa de mare si aranjati parul cum vreti, folosind apa de mare. Seara nu uitati sa inlaturati rezidurile spalandu-va cu un sampon bland specific tipului de par, si nu uitati de balsam.

4. Picioare frumoase
Odata cu caldura si expunerea la soare, circulatia sanguina din picioare este incetinita si acestea pot deveni umflate. O plimbare in mare cu apa pana la genunchi poate face bine picioarelor. Pentru a prelungi beneficiile apei de mare faceti-va masaj la picioare cu o crema pe baza de menta pentru prospetime.

5. Terapie bio
Algele marine sunt renumite pentru beneficiile lor. Bogate in iod si in saruri mierale, sunt ideale pentru regenerarea pielii si revitalizarea epidermei. La maree scazuta se gasesc algele, pe care le puteti pune pe corp, aseptati 15 minute si apoi va clatiti. Rezultatul : o piele fina.

Autor: Ana Tutulan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *