Sfaturi de make-up pe care orice femeie le poate urmari

Unele trucuri de make-up pot ajuta la evidentierea frumusetii naturale sau pot ascunde ceea ce ne dorim sa nu se vada.

Orice femei stiec a daca produsele de machiaj nu sunt aplicate corect atunci intreaga „opera” va fi stricata.
Este bine sa fii foarte atenta la produsele pe care le folosesti in functie de forma fetei si culoarea tenului.make-up sfaturi

Iata cateva trucuri simple de la un make-up artist profesionist:

1. Pregateste pielea

Aspectul pielii tale este esential pentru orice machiaj. Pregateste corect tenul pentru a fi machiat. Curata, tonifiaza si hidrateaza inainte de orice altceva. Apoi, aplica un strat subtire de fond de ten pentru a ascunde pori si liniile fine.

2. Atentie la acnee

In primul rand: nu stoarce. Foloseste un corestor fluid de nunta pielii tale pentru a ascunde punctele nedorite. Daca nu functioneaza, aplica anticearcan sau putina pasta de dinti pentru a acoperi eficient. Acelasi procedeu il poti repeta si in cazul petelor, pistruilor sau a altor imperfectiuni.

3. Pune accent pe ochi

Este important sa iti indreptati atentia catre machiajul ochilor. Cu un creion maro se traseaza o linie groasa pe conturul superior al ochilor. Corecteaza linia cu varful unui tampon de bumbac, si aplica rimel , dar fara a incarca genele.

4. Evidentiaza linia sprancenelor

Cel mai important este ca sprancenele tale sa se apropie cat mai mult de forma lor naturala. Pentru a le evidentia, aplica un strop de fond de ten mai deschis decat pielea aproape de radacina firului de par.

5. Rujul finiseaza machiajul

Iar culoarea lui depinde de fiecare ocazie. Ziua opteaza pentru rujuri in nuante deschise, clasice. Seara poti utiliza culori inchise, chiar puternice

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *