Servicii premium pentru femei pretentioase

Vrei sa te simti tratata regeste, sa ai parte de cele mai de clasa servicii din oras si in acelasi timp sa castigi timp, bani, dar mai ales un cadou? 

premiumClubS-a lansat platforma online Premium Club care reuneste servicii premium pentru femei, exclusiv de la centrele de infrumusetare de top din Bucuresti.

Saloanele partenere, se numara printre cele mai cunoscute brand-uri din Romania din domeniul Beauty & SPA, special pentru a va oferi servicii de infrumusetare la cele mai inalte standarde. Pachetele includ servicii pentru: tratamente cosmetice, epilare definitiva, make up, hair, tratamente corporale – slabire, manichiura si pedichiura.

Pachetele de servicii te ajuta sa economisesti timp si energie, te scapa de rezervari multiple si amanari datorate supraaglomerarii. in plus, la fiecare pachet achizitionat, PremiumClub.ro te premiaza cu un cadou substantial, pe care cu siguranta il vei aprecia.

Pe platforma de servicii premium adresate doamnelor si domnisoarelor se vor organiza periodic concursuri atractive, cu premii extraordinare, pe care nu ai voie sa le ratezi: excursii exotice, invitatii la evenimente mondene si concerte, vouchere de cumparaturi si multe alte surprize.

Odata cu lansarea oficiala, Premium Club te ajuta sa participi la primul concurs organizat pe reteaua de socializare Facebook: www.facebook.com/PremiumClubServices

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *