Remedii naturale pentru cearcane

Cearcanele, atat de inestetice, se datoreaza in primul rand oboselii, lipsei de somn si a stresului. In acest caz, cel mai  bun remediu este somnul, care este recomandat de specialisti 7-8 ore pe noapte.
Cercanele pot aparea si datorita unei alimentatii necorespunzatoare, prea multa sare, a lipsei de hidratare, dar si in cazul unei sarcini, sau a unei boli.cearcane

Pe langa o alimentatie si o hidratare corespunzatoare, cele mai bune tratamente pentru cearcane sunt ceaiurile. Compresele alternative, cald-rece, cu ceai de tei reduc cearcanele. De asemenea este recomandat si ceaiul de musatel, ceaiul verde si negru.

Cartofii si castravetii sunt recomandati in tratarea cearcanelor. Pune cate o felie de cartof/castravete pe ochi si lasa-le acolo 10-15 minute, dupa care clateste cu apa calduta. 

Albusul de ou ajuta pielea din jurul ochilor, actionand ca un unguent pentru ochii umflati si obositi. Bate un albus de ou si aplica-l cu o discheta in jurul ochilor, dupa care clateste cu apa calduta.

Pentru a reduce cearcanele poti incerca si uleiul de migdale. Maseaza usor zona cu probleme si rezultatele vor fi vizibile dupa cateva zile.

Citeste si: Cum sa ai o privire intensa

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *