Proprietatile uimitoare ale drojdiei de bere

Nu este usor sa asiguram organismului zi de zi cantitatea de nutrienti de care are nevoie, de aceea exista suplimentele alimentare.

drojdia de bereDrojdia de bere este unul dintre aceste suplimente, pe care o puteti introdusce in dieta cu usurinta. Drojdia de bere intareste sistemul imunitar, si ajuta in solutionarea mai multor probleme cum ar fi caderea parului, acnee, sau diabet.

Drojdia de bere este responsabila pentu fermentarea cerealelor precum orezul, graul, orsul si maltul. Drojdia de bere obtinuta dupa fermentatia berii, este cunoscuta in Grecia antic, bogata in substante nutritive. Cercetatorii spun ca Hipocrate, parintele medicinei utiliza drojdia in tratamentul diferitelor boli, in special de piele.

Drojdia de bere este o sursa importanta de minerale ca fier, fosfor, potasiu, crom si zinc, precum si bogata in Vitamina B importanta pentru a mentine echilibrul si buna functionare a organismului.

Drojdia de bere, precum carnea de vita, ofera o multime de proteine ce au avantajul de a nu contine colesterol si grasimi.

Drojdia de bere este un aliat de nadejde pentru sistemul imunitar, ajutand la detoxifierea organismului. Aceasta ajuta la reglarea functiilor intestinului si mentine integritatea sistemului nervos, combatand lipsa de concentrare si oboseala fizica si mentala.

Cand vine vorba de frumusetea parului, unghiilor si pielii, drojdia poate fi, de asemenea, aliat (amintiti-va ca acesta contine mari cantitati de vitamine B). Drojdia de bere combate imbatranirea prematura si imbunatateste aspectul pielii, inclusiv in cazurile de acnee.

Suplimentul este, de asemenea, recomandat pentru diabetici, deoarece reduce nivelul de glucoza din sange. Combinata cu alte suplimente, drojdia de bere are actiune energetica si este potrivita pentru sportivi si practicile de activitate fizica, in general.

Daca doriti sa beneficieati mai rapid de miracolele de drojdiei asupra sanatatii parului, puteti opta, de asemenea, pentru sampon si balsam cu extract de drojdie de bere.

Atentie! Utilizarea necorespunatoare poate provoca disconfort gastro-intestinal. Drojdia de bere trebuie consumata in cantitati moderate si de preferinta la recomandarea unui specialist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *