Periajul uscat, necesar pentru detoxifiere si reducerea celulitei

Avand in vedere ca pielea este cel mai mare organ al corpului nostru, cine nu ar vrea sa afle mai multe despre modalitatile prin care ea sa devina frumoasa si stralucitoare. Periajul uscat promite detoxificarea si reducerea aspectului de celulita.

periaj uscat

Inainte de a te apuca sa-ti periezi pielea, trebuie sa stii cateva lucruri:

Ce este periajul uscat al pielii?

Periajul uscat al pielii este o practica veche utilizata de veacuri ce implica folosirea unei perii din fibre naturale care ajuta la indepartarea celulelor moarte ale pielii. Prin indepartarea acestora textura pielii se va imbunatati, deoarece la fiecare 24 de ore se formeaza un nou strat de piele, mai sanatos, mai frumos.
Prin urmare periajul uscat:

  • reduce toxinele;
  • promoveaza buna circulatie a sangelui;
  • reduce celulita, reducand depozitele de grasime;
  • tonifica pielea si muschii prin stimularea terminatiilor nervoase;
  • ofera rezistenta sistemului imunitar.

Functioneaza periajul uscat al pielii la reducerea celulitei?
Aceasta practica nu a fost recunoscuta stiintific ca fiind metoda de indepartare a celulitei, insa un numar mare de persoane care practica periajul regulat, au declarat ca acesta ajuta la reducerea celulitei.
Un lucru este clar, periajul pielii ajuta la detoxidierea acesteaia, si imbunatateste circulatia, fiind similara cu masajul. Prin piele se elimina circa 900 g de toxine zilnic, iar periajul ajuta ca porii sa fie deblocati pentru a se realiza eliminarea toxinelor.

perie

Cum se realizeaza periajul pielii uscate?
Nu trebuie sa mergi la un salon cosmetic pentru a te bucura de beneficiile periajului, trebuie sa inveti doar cateva reguli simple.
In primul rand ai nevoie de o perie din material non-sintetic. Perii din fibra vegetala sunt cei recomandati pentru periajul pielii.
Pune in practica periajul inainte de dus, pe pielea uscata. Incepe cu partea de jos a picioarelor, si realizeaza miscari catre sus. Toate miscarile executate cu peria trebuie sa fie indreptate spre inima, dinstre exterior catre interior.
Pe spate perie de la gat in jos si de la mijloc in sus. Pentru a-ti fi mai usor ai nevoie de o perie cu coada lunga.

Dupa ce ai terminat periajul, porii se vor deschide din cauza exfolierii, iar produsele si tratamentele de hidratare vor patrunde eficient in pielea ta. Dupa periaj realizeaza dusul normal, si hidrateaza bine pielea.

Nu peria pielea afectata de soare, iritata, inflamata.

Periajul uscat al pielii il poti realiza zilnic sau de 3-4 ori pe saptamana. La inceput este posibil ca pielea ta sa fie sensibila, de aceea nu trebuie sa insisti foarte mult, si nici sa apesi. Cu timpul pielea se va obisnui cu periajul

foto: skinnymom.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *