Masajul cu pietre calde te scapa de stres

Cum te poti relaxa o data pe saptamana? Mergand la masaj, dar la un masaj special antistres si foarte sanatos: masajul cu pietre calde. Acest tip de masaj provine din China si consta in punerea de pietre, incalzite in apa, pe corpul tau.

Practica masajului cu pietre este una foarte veche, ajuta la relaxarea si la detoxifierea organismului, avand o serie intreaga de efecte benefice. Nu este dureros, nu lasa urme, iar un astfel de salon este usor de gasit. Masajul cu pietre fierbinti este oferit in saloanele de tip spa.

masaj-pietre-calde

Cum actioneaza masajul cu pietre calde asupra corpului?

Masajul cu pietre fierbinti se bazeaza pe disciplina orientala conform careia in corpul omului exista sapte puncte energetice principale. Ele sunt localizate de-a lungul axului central al corpului, in centrele energiei, care sunt legate de anumite organe ale corpului. Stimularea acestor puncte ajuta la echilibrarea energiei care circula in corp. De aceea pietrele fierbinti sunt asezate in dreptul punctelor si devin intrari si iesiri de energie, realizand o conexiune intre membrele inferioare si superioare.

In acest tip de masaj se utilizeaza pietre de bazalt, ovale sau rotunde, de dimensiuni diferite. Pietrele sunt in mare parte de origine vulcanica. Ele sunt puse la fiert iar apoi sunt scoase si puse la racit pana ce ajung la o temperatura pe care corpul o va putea suporta.

Alegeti sa  mergeti la un masaj cu pietre calde macar o data pe luna si veti scapa de stres.

Vezi si 7 metode eficiente pentru a scapa de stres

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *