Manichiura si machiajul – un rol esential in crearea look-ului perfect

unghii acrylicOfera mainilor tale rasfatul si atentia pe care o merita! Mainile sunt cea mai vizibila parte a corpului, sunt „cartea ta de vizita”! O manichiura perfecta vine in completarea oricarului look.

Si cum altfel o manichiura perfecta, daca nu intr-un salon profesional. Manichiura ta va atrage toate privirile prin perfectiunea rezultatului dat de utilizarea produselor profesionale care intretin si protejeaza unghia. Manichiura reprezinta un detaliu al propriei personalitati, ce necesita toata atentia ta.

E momentul sa ai grija de unghiile tale! Mainile tale iti vor multumi ca ai ales Violet Sun! De la 1 noiembrie, la Violet Sun beneficiezi de servicii manichiura, unghii false, dar si machiaj profesional.

make-upMachiajul joaca un rol foarte important in crearea unui look perfect. Este important sa alegi un machiaj profesional la un salon de profil pentru a-ti evidentia atuurile si a ascunde micile imperfectiuni.
Make-up artistul Violet Sun este absolventa celei mai bune scoli de machiaj din romania: Kruger – Brent Beauty & Make-up Academy
Ai nevoie de un machiaj de zi , de seara, sau pentru o ocazie speciala: machiaj pentru mireasa, halloween, teatru, filme, efecte speciale si multe altele, make-up artistul salonului Violet Sun te poate ajuta!

Pentru lista de preturi vizitati site-ul www.studiobronzare.ro
Programari: 0722.883.003

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *