Kangoo Jumps – distractia si exercitiile pot merge impreuna

Kangoo Jumps este o activitate cu un impact redus, dar care permite arderea a 800 de calorii pe sedinta, definirea abdomenului, lucrarea picioarelor, feselor si reducerea celulitei.

Exercitiile fizice sunt o necesitate pentru organimul uman atat de mare precum este lenea uneori. Insa daca vei gandi in acest fel, nu voi reusi sa te mobilizezi pentru a face miscare.
Gandeste-te la activitatea fizica la fel ca la o distractie, si vei reusi sa te motivezi mai usor.

kangoo-jumps

Kangoo Jumps imbina cu succes distractia cu miscarea. Kangoo Jumps este un exercitiu realizat cu ghete speciale concepute in Elvetia si care absorb pana la 80 % din impactul articulatiilor in timpul activitatii.
Practicand Kangoo Jumps iti imbunatatesti sistemul cardiovascular, cresti rezistenta generala, imbunatatesti echilibrul si postura.

Cat de multe calorii arde Kangoo Jumps?
O lectie de 45 minute te ajuta sa arzi in jur de 800 de calorii. Pe langa caloriile pierdute, Kangoo Jumps te ajuta sa-ti tonifici abdomenul, fesele si picioarele, si lupta impotriva celulitei.

O sedinta de Kangoo Jumps implica mai multe miscari: salturi, sariturii, dansuri individuale sau in grup, ceea ce il face distractiv. Ceea ce este important de stiut despre Kangoo Jumps este ca aceasta activitate se poate face in aer liber si nu are restrictii de varsta. Poate fi practicat de copii si persoane in varsta. In schimb, nu este este recomandat persoanelor gravide.

La inceput, activitatea pe ghetele cu arcuri poate fi incomoda, insa dupa capatarea echilibrului, activitatea devine usoara si distractiva.

 

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *