Impachetarea cu cafea – aliat impotriva celulitei

Impachetarea cu cafea este o tehnica ce promite sa atenueze gropitele inestetice provocate de celulita. Cafeaua a devenit un mare aliat al femeilor in lupta anticelulita.

Impachetarea cu cafea este o metoda care foloseste de proprietatile cafelei pentru a efectua tratamente estetice, in special pentru picioare si fese. Aceasta tehnica ajuta la ameliorarea semnelor celulitei, elibereaza toxinele si reduce masurile.

anticelulita

Cunoscuta pentru proprietatile sale stimulatoare, cafeina excita sistemul nervos central si sistemul muscular, crescand performantele fizice. Mai mult de atat, in doze mici, cafeina reduce oboseala. Insa, excesul de cafeina poate fi daunator.

Impachetarile cu cafea 
Pentru un astfel de tratament ai nevoie de evaluarea unui profesionist. Acesta va diagnostica problema, va indica locul in care este nevoie de impachetare, si numarul de sesiuni necesare a fi aplicate.

Procedura incepe cu exfolierea, si are scopul de a elimina celulele moarte ale pielii, pregatind-o pentru tratament, imbunatatindu-i capacitatea de absobtie.
O substanta care contine cafea este aplicata direct pe piele, apoi pielea este inconjurata de o patura termica timp de 30 de minute.
Aceasta patura are rolul de a deschide porii pentru a facilita penetrarea ingredientelor active din cafea. Utilizarea poate alterna cu o foaie de aluminiu, care ajuta la transpirarea pielii.

Cofeina provoaca accelerarea circulatiei sangelui, eliberarea toxinelor din piele, stimuleaza metabolismului si arde grasimile.

Rezultatele impachetarii cu cafea variaza in functie de gravitatea problemei. In cazuri mai putin severe puteti vedea imbunatatiri ale aspectului pielii de la primele sesiuni. De asemenea, este posibil sa se observe si o micsorare a marimilor, o imbunatatire a retentiei de lichide si eliminarea acestora prin transpiratie.

Numarul de impachetari necesare
In medie, numarul de sediuni necesare pentru tratament complet, este intre 12 si 20 de impachetari, facute o data la doua zile.

Cine poate apela la impachetarile cu cafea
Fiind o terapie putin agresiva, aproape toti oamenii pot efectua tratamentul. Nu este indicat cardiacilor si oamenilor care sufera de insomnie.

Cand se face tratamentul
Datorita temperaturilor ridicate din patura, dau folia de aluminiu, acest tratament este indicat a fi facut in timpul iernii, dar nimic nu te impidica sa il faci si in alte anotimpuri.

Pentru a asigura cele mai bune efecte ale tratamentului, este recomandat si regimul alimentar sanatos insotit de activitati fizice si consumul de multa apa.

Ultimele comentarii
  1. Cornelush
    Răspunde
  2. Sorana
    Răspunde
  3. Florina
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *