Gimnastica faciala sperie ridurile

Petrece 15 minute pe zi facand gimnastica faciala si ridurile vor intarzia sa apara. Exercitiile faciale iti confera un aspect nou, si echilibrul de care ai nevoie de-al lungul timpului.

Daca esti preocupata de aspectul tau, practicarea exercitiilor regulate si un regim alimentar echilibrat nu trebuie sa lipseasca. Fata, la fel ca si alte parti ale corpului trebui si ea lucrata.
De-a lungul timpului ridurile isi fac apartita pe fata femeii. Din acest motiv s-au cautat tehnici pentru a imbunatati aspectul facial, iar in ciuda tehnologiei, tehnica gimnasticii naturale ramane cea mai eficienta pentru prevenirea ridurilor si a liniilor de expresie.

Gimnastica faciala practicata zilnic intinereste si imbunatateste aspectul fetei, al gatului si al piptului, tonificand muschii.

Gimnastica faciala nu este folosita pentru recuperarea pielii. Ea poate fi folosita pentru a preveni ridurile, in casul femeilor trecute de 20 de ani.

Iata cateva exerciitii de la unexpert in gimnastica faciala pentru a imbunatati aspectul tau. Uita-te in oglinda in timpul exercitiilor pentru a realiza corect miscarile.

1. Exercitii pentru buze, gura si obraji.

gimnastica-faciala-1
– Apasa cu limba in cerul gurii pana simti ca se incordeaza zona barbiei. Folosindu-te de degetul mare si cel aratator impinge pielea gurii intr-o parte si alta. Tine pielea asa, pana numeri al 20, si repeta apoi miscarea.

– Ofera un zambet larg si forteaza contractia laterla. Tine gura in aceasta pozitie incordata pana numeri la 10, si repeta miscarea de cateva ori.

– Incearca sa oferi un zambet cu gura pe jumatate deschisa. Buzele trebuie sa acopere dintii. Stai in aceasta pozitie pana numari la 10.

– Freaca buza superioara de cea inferioara, ca si cum ai intinde un balsam de buze, timp de 5 secunde, apoi tuguie incet buzele ca si cum ai saruta pe cineva. Sunt necesare 5 repetitii.

2. Exercitii pentru barbie si ochi

gimnastica-faciala-2
– Pozitioneaza dintii de sus pe dintii de jos, fara a forta. Tine varful limbii pe cerul gurii. Pozitioneaza-ti pumnii sub barbie, si apoi incearca sa deschizi gura. Fa execitiul cat numeri pana la 30.

– Cu gura usor deschisa imbinge buzele spre interiorul gurii. Repeta miscarea de cel putin 10 ori.

gimnastica-faciala-3

– Strange ochii timp de 10 secunde apoi deschide-i larg cu intentia de arata partea alba, apoi inchidei, totul ca si cum ai avea dificultati de vedere. Repeta miscarea de 20 de ori.

Daca vrei sa mentii femitatea pielii fetei, investeste in gimnastica faciala si nu uita sa bei multa apa. Hidratarea  dar si protectia solara joaca un rol important in asapectul fetei tale.

sursa: dicasdemulher.com

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *