6 fructe ce ajuta la detoxifiere vara

Vara aduce un apetiti natural pentru fructe si legume de sezon, gutari usoare si alimente reci. Unele dintre aceste alimente au calitati de detoxifiere. Ele ajuta metabolismul si organele in procesul de detoxifiere:

fructe detoxifiere

1. Pepene – fructul verii, ajuta rinichii si ficatul la eliminarea toxinelor din oranism.

2. Nuci – acestea sunt disponibile pe tot parcursul anului, dar ai grija sa le incluzi in dieta ta, caci ajuta la detoxifiere. Nucile sunt incarcate cu grasimi sanatoase care lubrefiaza articulatiile, hranesc pielea si corpul. Bogate in Omega 3 pot indeparta daunele radicalilor liberi prevenind imbatranirea prematura.

3. Ananas– enzimele active din ananas ajuta la eliminarea impuritatilor din plamani.

4. Mere – cine nu se bucura de mere? Acestea suprima pofta de zahar, reduc pofta de mancare si te pastreaza hidratat, atutand procesul de detoxifiere.

5. Grapfruit – citricele au abilitati de detoxifiere. Grapfruitul reduce pofta de mancare si alte pofte nebune care te fac sa alegi alimente nesatoase. Grapefruitul stimuleaza metabolismul si imbunatateste imunitatea.

6. Avocado – contine nutrienti cunoscuti pentru blocarea bolilor cancerigene si ajuta ficatul la eliminarea substantelor chimice din organism.

Ultimele comentarii
  1. Diana
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *