Frigul ne poate afecta frumusetea

frig-frumusete(1)Deseori frigul alunga tendinta de cochetarie din noi! Ne zbarlim din cauza gerului, ne tragem caciula mai bine pe frunte si urechi, ne ingropam nasucul in culcusul calduros al fularului si pornim mai departe , purtate de ganduri, planuri, idei! Insa, nu trebuie sa lasam frigul sa ne lase sa uitam ca trebuie sa avem grija de sanatatea noastra si in special de frumusetea noastra!

Pentru a evita depunerea kg in plus in timpul iernii va recomandam ca inainte de masa de pranz si in special inainte de cina sa va faceti o salata de telina, morcovi si varza! Astfel veti manca mult mai putin si este foarte sanatos pentru organism! A bea un ceai diuretic sau de slabit care sa contina lamaie este recomandat pentru mentinerea greutatii si in special pentru eliminarea toxinelor retinute in corp!

Nu trebuie neglijata insa nici fata noastra! Efectuarea unui tratament facial o data la 1-2 saptamani ar fi un lucru pentru care tenul nostru ne-ar multumi din suflet! Fata noastra vorbeste despre modul nostru de viata, despre sanatatea noastra corporala si nu in ultimul rand despre cat de ingrijite suntem, noi ca femei! Iarna trebuie sa fie evitate lotiunile tonice pe baza de alcool, putand fi inlocuite cu creme nutritive!

Fiti frumoase!

Sursa: www.bettyblue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *