Dr. Oz: Cuvantul „grasa” trebuie scos din vocabularul tau

Regula nr. 1 de la Dr. Oz, pentru a arata bine: scoate cuvantul „grasa” din vocabularul tau!

„Blugii acestia ma fac grasa?”
„Nu vreau desert, sunt grasa”

elimina cuvantul gras

Cuvantul „grasa” face parte din majoritatea vocabularelor nostre chiar daca nu ne dam seama. Dr. Oz ne explica de ce acest cuvant ne poate deteriora linistea, ne lasa un sentiment neplacut cu privire la corpul nostru si ne slabeste increderea.

Ai idee cat de nociv poate fi cuvantul „grasa”?
O multime de oameni care au cuvantul „gras” in vocabular cred ca daca vor pierde un kilogram in grutatete vor fi mai fericiti. Fericirea nu este echivalentul pierderii in greutate. Vei avea aceleasi probleme in pantaloni mai mici.

Multi oameni se angajeaza in discutii despre greutate si grasime cand ei poarta haine cu un numar mai mici sau modele care ii dezavantajeaza. Purtarea unor haine de marime potrivita nu te va face sa te complaci in situatia ta, sau sa devii mai lenesa, ele te vor face sa te simti frumoasa si sa ai mai multa grija de tine.

Renunta sa mai vorbesti despre cat de grasa esti, si mai ales renunta sa te plangi partenerului. Daca tu nu te placi, atunci crezi ca el o sa te placa?

Cauta alternative
Gaseste alte 5 cuvinte pozitive, noteaza-le si lipeste-le de oglinda ta. De cate ori te vei uita in oglinda spune-ti cuvinetele pozitive, si cine crezi ca isi va mai aminti de „grasime”?!

Opreste-te din a vorbi tot timpul despre cat de grasa esti si cat trebuie sa slabesti. Discutia despre grasime aduce energie negativa, ceea ce nu ajuta dieta ta. Daca vrei sa faci ceva pentru tine, atunci actioneaza! Umple-te de energie buna, fa complimente, primeste complimente.

Daca vrei sa slabesti, sa te simti bine in pielea ta, cel mai bine este sa te iubesti, spune Dr. Oz. Dezvata-te sa vorbesti tot timpul despre cat de grasa esti, si straluceste de fericire.
Elimina cuvantul „grasa” din vocabular! Schimba modul cum arati, prin schimbarea modului in care vorbesti despre tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *