Dieta de detoxifiere cu fructe, rapida si usoara

Atunci cand decideti sa incepeti o dieta de detoxifiere este necesar sa cunoasteti toate avantajele si dezavantajele acesteia. Dupa ce cunoasteti toate acestea puteti sa va ganditi la ce fel de dieta puteti urma.

Tine cont ca o dieta de detoxifiere trebuie sa fie echilibrata, si sanatoasa. Opteaza intotdeauna pentru produse naturale, cum ar fi legume, fructe, sucuri de fructe, care sunt pline de vitamine si pot mentine organismul sanatos.

dieta-pepeneDieta de detoxifiere cu pepene timp de 5 zile

Daca iti place pepenele verde atunci dieta ta de detoxifiere ar putea fi un real succces. Ceea ce trebuie sa faci este sa mananci jumatate de kg de pepene pe zi. In aceasa dieta trebuie sa eviti bauturile care contin zahar.

Cele care au probleme cu rinichii sau cu ficatul ar trebui sa se indrepte spre o dieta cu sucuri, in loc de legume proaspete.

dieta-ananasDieta de detoxifiere cu ananas timp de 7 zile

In acesta dieta nu este nevoie sa excludeti alte feluri de mancare. Asigurati-va ca aveti 3 mese pe zi si 2 gustari de ananas. Cele care doresc sa curete in intregime organismul lor vor tine o cura de detoxifiere doar cu ananas timp de 2 zile.

Vezi care sunt cele mai frecvente greseli intr-o dieta

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *