Cum se aplica samponul uscat

Samponul uscat a devenit o alternativa tot mai populara a samponului traditional. Samponul uscat reda prospetimea parului gras fara a fi nevoie de spalare. Acesta absoarbe excesul de ulei, confera volum si textura pentru realizarea unei coafuri.

Utilizarea samponului uscat poate sa ti se para greoaie la inceput, insa odata ce inveti cateva trucuri de aplicare, te vei indragosti de el.

sampon uscat

Cum se aplica samponul uscat:

– Pulverizarea samponului uscat se face de la o distanta de 6 centimetri de scalp. Daca pulverizezi de aproape, parul tau va capata o culoare alba la radacina.

– Dupa pulverizarea samponului uscat parul tau are nevoie de aranjare. Daca deja ai o coafura, aplica la radacina parului sampon uscat si improspateaz-o.

– Nu pulveriza foarte mult sampon uscat. Incepe cu o cantitate mica si aranjeaza parul cu varful degetelor. Apoi, incearca sa adaugi inca  putin sampon uscat. Stratificarea samponului uscat va garanta un mai bun efect.

– Desi ai nevoi de o distribuire in mod egal a samponului, daca parul tau este coafat, periajul produsului il va face sa isi piarda forma. In schimb, pentru a aranja parul, te poti folosi de degete.

– Samponul uscat rezolva o gramada de probleme ale parului: da volum, absoarbe excesul de ulei si mentine coafura.
Foloseste samponul uscat si pe parul curat pentru a obtine textura dorita, potrivita pentru o noua coafura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *