Cum sa tratezi cearcanele cu produse naturale

Cele mai eficiente produse naturale pentru cearcane.

Una dintre cele mai enervante probleme ale femeilor sunt cearcanele. Cercurile intunecate din jurul ochilor pot aparea din diverse cauze, sau pot fi chiar genetice.

Evitarea cearcanelor si reducerea pungilor de sub ochi este posibila prin intermediul anumitor schimbari de obiceiuri. Produsele oferite de natura cum ar fi ceaiurile, apa de trandafiri, rosiile, pot fi bune remedii pentru cearcane.

cearcane tratament

1. Ceaiul de musetel sau ceaiul verde calmeaza si hidrateaza zona ochilor. Acestea reduc cearcanele si functioneaza ca un tonic excelent pentru piele.
Ceaiul verde imbunatateste circulatia sangelui ajutand la tratarea cearcanelor.

2. Castravetele actioneaza ca un astringent si ajuta la albirea pielii. Calmeaza instantaneu aspectul de ochi obosit si umflat si tonifica pielea din jurul ochilor.

3. Cartofii contin substante naturale de albire, si reduc umflaturile din jurul ochilor.

4. Rosiile sunt bogate in vitamine, fosfor, fier, potasiu si magneziu. Acestea au proprietati anti inflamatorii si ajuta la tratarea cearcanelor.

5. Apa de trandafiri contine vitamina A si C si are proprietati antiseptice si anti-inflamatorii ce ajuta la echilibrarea pH-ului pielii. Apa de trandafiri calmeaza ochii.

6. Uleiul de migdale este un alt ingredient care aduce beneficii zonei delicate din jurul ochilor. Folosit cu regularitate ajuta la reducerea ridurilor.

7. Apa rece contracteaza vasele de sange. Acest proces poate ajuta la reducerea umflaturii si a cearcanelor.

8. Merele pot fi folosite de asemena ca remedii pentru cearcane. Acestea au capacitaea e a albii pielea din jurul ochilor.

9. Menta este una dintre cele mai eficiente remedii pentru cearcane. Aceasta da efect de racire si are proprietati calmante. Senzatia de furnicatura provocata de menta creste fluxul de sange in zona ochilor.

10. Laptele lumineaza si calmeaza pielea datorita acidului lactic.

La fel ca si alte probleme de sanatate cel mai bine este sa previi decat sa vindeci. Foloseste produsele naturale pentru ca cearcanele tale sa dispara!

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *