Cum sa fii o lady!

ladyIubeste-ti corpul!
Fii constienta de alegerile pe care le faci. De la partenerii pe care ii alegi, pana la aspectul pielii tale. Gandeste-te de doua ori atunci cand vrei sa-ti faci un tatuaj sau sa iti pui un pearcing. Exista o multime de industrii care accepta tatuajele si peracing-urile insa sunt si industrii mai conservatoare. Alegerile tale iti pot afecta pozitiv sau negativ viitorul.

Fara limbaj vulgar!
Este clar ca un limbaj vulgar nu este se potriveste unei lady.

Fii sincera cu tine!
Valorile si credintele noastre sunt contestate zi de zi. Fie ca ai 18, 25 sau 45 ani sunt intotdeauna ispite impotriva a ceea ce noi credem. Este necesar sa iti pastrezi integritatea, este una dintre cele mai mari calitati umane.

Fii buna si generoasa!
Folosesteti energia pentru a lasa o amprenta pozitiva asupra vietii de zi cu zi. Sa ii tratezi pe cei din jurul tau si viata intr-un mod negativ este mult mai solicitant si daunator decat sa ai o atitudine pozitiva

Ai grija de vestimentatie!
Imbraca-te corespunzator pentru fiecare moment al zilei si pentru fiecare eveniment. Nu poti merge la serviciu imbracata ca de club si nici invers. Fii constienta de lungimea rochiei/fustei tale si ai grija de spectul pantofilor si al gentii.

Nu mesteca guma!
Guma este un mod usor de a ne improspata respiratia. Daca vrei sa o folosesti, mesteca in particular. Guma de mestecat in public nu este pentru o lady.

Fii increzatoare!
Crede in tine, stai dreapta si nu uita de validarea externa. La inceputul carierei poate vei primi validare din partea sefilor dar cu timpul aceasta poate sa scada. Ai nevoie sa stii care este valoarea ta in fiecare moment. Succesul poate construi increderea! Fa-ti timp pentru a reflecta si aprecia succesele tale!

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *