Cum alegi crema antirid

Aspectul pielii noastre este extrem de important. Insa, cu inaintarea in varsta isi fac aparitia ridurile si pigmentarea. Pielea ca de bebelus se transforma, si incepem sa avem tot mai multe probleme legate de aspectul pielii. Tehnologia si stiinta au gasit raspunsurile pentru a trata ridurile si problemele pielii.

Cel mai popular mijloc de a avea grija de pielea ta, pe masura ce trec anii, este crema antirid. Exista o multime de varietati de crema antirid, insa cum stii sa alegi cea mai buna crema antirid pentru pielea ta?

creama antirid

Alege creama antirid in functie de problemele pieli tale. Daca ai anumite probleme cu pielea, cel mai bine este sa consulti un medic dermatoloc. Acesta iti va recomanda ce este bine si ce nu pentru pielea ta. Daca ai pete si riduri datorita varstei, dar si o usoara lasare a pielii, cu siguranta ar trebui sa flosesti o crema antirid. Foloseste o crema antirid cu vitamina C, daca ai tenul sensibil. Daca ai tenul gras, alege o creama antirid cu vitamina A, iar pentru tenul uscat, o crema antirid pe baza de acizi de fructe.

Nu cumpara o crema antirid dupa marca. Uita-te la ingredientele utilizate. Ia in considerare hidratarea si alte beneficii ale cremei antirid. Poti alege crema antirid cu vitamina C, viamina D sau A, colagen si elastina. Cremele atirid trebuie sa contina factor de protectie solara, antioxidanti, zinc, magneziu, vitamine, emolienti si retinol. Cele mai eficiente creme antirid sunt cele pe baza de retinol. Acesta tranforma ridurile in linii fine datorita continutului sau de vitamina A si antioxidanti.

Tine cont de timpul si efortul investit. Inainte de a cumpara o crema antirid, gandeste-te cat timp esti dispusa sa aplici si sa astepti rezultatele. Astfel de tratamente antirid necesita rabdare si deterinare. Rezultatele nu vor fi imediate, iar unele tratamente au un mod de aplicare ceva mai greoi. Esti dispusa sa astepti, sa ii acorzi timp cremei antirid?

Opinia expertului conteaza. Nu lua in seama publicitatea. Consulta medicul dermatolog inainte de a folosi o astfel de crema. Desi cremele atirid sunt prezente pe piata, acestea nu asigura sanatatea si siguranta ta. Fiecare persoana are reactii diferite datorita tipului de piele sau conditiilor de utilizare. Cel mai bine, inainte de a folosi o crema antirid pe fata, aplic mai intai pe mana, ca o masura de precautie pentru orice reactie alergica.

Alege cu atentie crema atirid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *