Cele mai daunatoare alimente pentru oameni

Cele mai daunatoare alimente pentru majoritatea oamenilor sunt trei categorii:
 
lactate1. Lactatele – cu toate derivatele sale

Nu exista nici o specie in natura „lactariana” – adica nici un alt animal/mamifer nu mai consuma lapte dincolo de perioada copilariei. Omul a ramas un ”papa-lapte” vesnic, pacalind organismul sa accepte un alimente greu de tolerat, precum laptele – prin preparari si para-preparari – cu aparitia de zeci si sute de produse lactate – de la cascaval, la branza topita sau diferitele iaurturi ori kefir-uri.
Toate nu sunt decat produse greu digerabile, greu asimilabile, producatoare de mucus, producatoare de constipatie si alergii, produse care ingrasa, blocheaza functia tiroidei si functionarea normala a atentiei si memoriei. Toate au efect sedativ, de ingreunare a functiilor mentale si de ”incetosare” mentala.
 
zahar2. Zaharul si toate produsele din zahar

Aproape ca nu mai exista conserva pe piata fara zahar – este o otrava lenta – care afecteaza sistemul nervos, memoria, intregul sistem metabolic si endocrin si produce o dependenta mai rea decat cea de fumat sau droguri injectabile. Incercati sa-l opriti cateva zile – toti cei care sunteti obisnuiti cu ciocolate, prajituri si „bunatati”. Si atunci de ce il dam copiilor si-l asociem cu sarbatorile si evenimentele? 
O alta manipulare uriasa a industriei alimentare ne face consumatori ai unei otravi lente si degradante pentru corp.
 
paine alba3. Faina alba si toate produsele din ea
Practic toate produsele de patiserie, paine, covrigi, cornuri, pizza, paste si altele facute din faina. Painea (acest tip de grau) cauzeaza si acidoza / candidoza.. ducand pana la cancer.. si multe altele…

Graul modern, otrava cronica perfecta, spune dr. William Davis. Tot mai multi specialisti spun, sustinand stiintific si medical, faptul ca graul modern, soiul semi-pitic cu productie mare la hectar este „otrava cronica perfecta”.
Daca suferi de artrita, imflamatii, boli de inima, diabet si alte boli cronice, este foarte posibil ca originea acestor boli sa constea in consumul zilnic de produse pe baza de grau. 

„Noi nu consumam graul pe care l-au consumat mama si bunica noastra, ci un grau foarte diferit, care a suferit modificari genetice in timpurile in care modificarea genetica era foarte imprecisa si cu rezultate imprevizibile. Acest grau afecteaza oamenii in multe moduri, cel mai probabil, fiind stimularea apetitului, dar mai sunt si altele.” spune dr. William Davis medic cardiolog, autor al cartii: „Wheat Belly” – Loose the wheat, loose the weight and find the path back to health.

Sursa: Financiarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *