Ce trebuie sa stii despre parfumul tau

parfum 2Cu toate avem acasa un parfum bun pe care il purtam doar la ocazii speciale, si care spune multe despre personalitatea noastra. Daca vrei ca parfumul tau sa te reprezinte atunci ar trebui sa stii cateva lucruri inainte de a-l aplica:

– Parfumurile legate de seductie sunt cele cu aramoa de vanilie, ciocolata cu note de piper si nucsoara, sau parfumurile cu note florale senzuale cum ar fi iasomia si tuberoza. Toate acestea te duc cu gandul al seductie si senzualitate.

– Cele mai potrivite zone pentru a purta parfum sunt: gatul, intre sani, incheieturile mainilor, si chiar in spatele genunchilor. Aceasta, deoarece sunt locuri de mare circulatie, care faciliteaza difuzarea de parfum.

– Poti purta parfum, deodorant si crema hidratanta in acelasi timp?
Nu este nimic gresit in a purta si deodorant si parfum, deoarece mirosul deodorantului se va evapora rapid. 

O crema hidratanta, cu parfum neutru este chiar recomanda a se aplica pe corp inaite de a aplica parfumul. Aceasta ajuta la pastrarea parfumului pe piele. Daca aplici o crema cu parfum, atunci este indicat sa fie din aceeasi gama cu parfumul, pentru a nu amesteca mirosurile.

– Este normal sa nu simti mireasma parfumului tau?
Da este normal. Odata ce te obismnuiesti cu aroma nu o vei mai percepe atat de puternic. Asa ca nu exagera in aplicarea parfumului, chiar daca tu nu simti mireasma, persoanele din jurul tau o simt cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *