Atentie la produsele cosmetice BIO! Sfaturi pentru a evita neplacerile

cosmetice-bio1. Nu toate produsele bio sunt compuse din ingrediente 100% naturale. Despre uleiul de argan bio putem spune ca e 100% bio dar despre celelalte produse nu putem spune asta chiar daca ele contin apa, ea nu este considerata bio ci doar un element natural. Pentru ca un produs cosmetic sa fie certificat bio, el trebuie sa fie compus din 95% ingrediente din agricultura naturala.

2. Produsele cosmetice si de ingrijire bio sunt cunoscute a fi cele mai eficace.

3. Calitatea costa si o vedem pe raft atunci cand hotaram sa ne luam un produs bio. Daca vrem sa facem economii trebuie sa fim atente si la centrele de distributie. Produsele cosmetice bio pot fi mai ieftine sau mai scumpe in functie de distribuitor.

4. In ceea ce priveste ingrijirea tenului, produsele bio sunt cunoscute ca fiind benefice in tratarea problemelor de imbatranire sau hidratare. In schimb cremele pentru depigmentarea pielii sau impotriva vergeturilor nu s-au dovedit a fi ataat de eficace.

5. Produsele cosmetice bio sunt cunoscute pentru mirosul lor puternic deoarece nu folosesc produse chimice pentru mascarea sau schimbarea acestuia.

6. Protectia solara este importanta iar cremele bio pentru protectie trebuie folosite la fel de des ca si celelalte, in functie de expunerea la soare.

7. Aveti grija la produsele bio (cand spunem bio intelegem si ecologice) intrucat data de expirare este mai mica decat la produsele normale.

Autor: Ana Tututulan

Ultimele comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *