Atentie la alegerea produselor de igiena feminina

Toate ne dorim sa ne simtim protejate si sa fim fresh. Insa, in ceea priveste igiena feminina, exista si produse care folosite in exces, pot face rau.

De ce este periculos sa abuzezi de obiectele de igiena personala?

igiena personala

Sa ne gansim asa: cate produse de igiena intima(cum ar fi lenjerie de corp, servetele intime, tampoane) intra in contact cu pielea ta? Toate aceste produse pot imprastia toxine in corpul tau.

Pielea vaginului este deosebit de permeabila, de aceea, inainte de a cumpara un obiect de ingienta intima este bine sa citesti mai intai eticheta. Indicate sunt produsele ecologice.

Fa alegerile corecte
Prosoapele din bumbac 100% organic contin mai putine substante poluante decat cele realizate din fibre sintetice . Acestea pot contine dioxine, aditivi si fibre sintetice. Prosoapele conventionale pot contine aproximativ patru pungi de plastic, care contine chimicale periculoase. Prin urmare acestea trebuie evitate.

Substantele chimice din produsele de igiena feminina pot perturba dezvoltarea embrionara si sunt legate de boli de inima si cancer. In plus, materialele sintetice ale absorbantelor limiteaza fluxul de aer si mentin caldura si umiditatea, ceea ce favorizeaza dezvoltarea bacteriilor in zona vaginala.

Acorda mai multa atentie la alegerea produselor de igiena.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *