Greseli in alegerea si purtarea sutienului

alegere-sutienSutienul este esential in garderoba feminina, dar acesta este o piesa complicata. Este dificil sa gasim forma potrivita, dificil de spalat si uneori chiar dificil de purtat in cazul unor anumite tipuri de haine.

Atunci cand alegem un sutien putem face, fara sa stim o multime de greseli, care mai tarziu ne pot afecta sanatatea si fermitatea sanilor.

 

1. Purtarea unui sutien prea mic
Multe femei cumpara sutiene mai mici din dorinta ca sanii lor sa para mai mici. Este o idee gresita. Alege sutienul pe marimea sanilor tai, fara sa te stranga.

2. Strangerea incheietorii prea mult
Un sutien se intinde in jur de 3 cm dupa utilizare. Prin urmare exista trei dimensiuni la care il poti purta. Nu purta inca de la prima utilizare sutienul strans la prima incheietoare. 

3. Alegerea unui sutien cu mare sustinere in locul confortului
Sutinul confortabil este cel care ti se potriveste cel mai bine. Asa ca opteaza pentru un material moale in locul celui rigid care iti poate provoca rani.

4. Folosirea aceluiasi sutien la toate hainele
Este o greseala comuna. Anumite bluze si rochii cer un anumit tip de sutien, asa ca trebuie sa alegeti ceea ce se potriveste pentru acestea.

5. Folosirea aceluiasi sutien doua zile la rand
Chiar daca va place un sutien trebuie sa-l lasati sa se odihneasca dupa o zi de purtat. Acest lucru ajuta fibrele sa fie mai ferme timp indelungat.

6. Folosirea un sutien prea mult timp
Durata de viata a unui sutien este de aproxomativ 8 luni. Daca il porti mai mult, incepe sa nu mai serveasca drept suport pentru sani.

7. Spalarea sutienului la masina de spalat
Masina de spalat poate deteriora sutienul. De aceea este indicat a fi spalat de mana, cu apa rece pentru ca fibrele sa ramana ferme.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *