Acro yoga – miscare pentru corp si minte

Acro Yoga este miscarea ce combina yoga, acrobatia, masajul dar si increderea in partener, aducand multiple beneficii sanatatii si siluetei.

Acro yoga se executa in doi, fiind o fuziune intre cer, pamant si dragoste. Ea are scopul de a intinde si de a relaxa muschii practicantului, aducand multiple beneficii si mintii.

acro yoga

Micarile acro yoga sunt realizate pas cu pas, pana cand practicantul deprinde tehnica si puterea necesara realizarii exercitiilor. Exista mai multe niveluri de dificultate, astfel incat practicantul sa evolueze in conditii de siguranta si relaxat.

Acro Yoga iti da impresia ca zbori, oferind un placut sentiment de libertate, de interactiune cu spatiul aerian. Exercitiile favorizeaza concentrarea si deblocheaza energia coloanei cervicale si a capului. Exercitiul iti ofera posibilitatea de a vedea viata din unghiuri noi. In acro yoga trebuie sa dai pentru a primi, si invers. Vei putea invata repede ca este esential sa ii sprijini pe altii, si sa le permiti altora sa te sprijine. Este, daca ii putem spune asa, un „curs intensiv de incredere”. Lucrati impreuna sau  totul se destrama.

De asemenea, comunicarea este foarte importanta in realizarea exercitiilor, ca in orice alta relatie, iar odata cu aceste exercitii comunicarea cu partenerul se imbunatateste.

Un alt punct interesant in acro yoga este masajul. Acesta este realizat cu mainile, picioarele sau coatele. 

acro yoga

Beneficiile Acro Yoga:
– comunicare, interactivitate si spirit de echipa;
– concentrare si constientizare a corpului;
– dezvoltarea puterii, flexibilitatii, echilibrului si a agilitatii;
– bunastare: relaxarea muschilor, controlul mintii si a respiratiei;
– crestea dorintei sexuale.

Acro Yoga este special conceputa atat pentru cei care fac yoga, cat si pentru cei care nu fac, fiind potrivita pentru orice tip de organism. Poate fi practicata de copii, adolescenti si adulti. Personele care vor sa practice acro yoga trebuie doar sa aiba o sanatate buna si rezistenta la miscari de intensitate medie. Poate ai sa crezi ca oamenii grei fac ridicari si cei usori fac zbor, insa nu este asa. Acro Yoga nu sfideaza gravitatia ci o onoreaza. Tehnica este mult mai importanta decat puterea.

Persoanele care au probleme cu spatele au nevoie de aprobarea medicului pentru a practica acest tip de yoga.

Acro yoga iti sculpteaza trupul, iti defineste muschii, insa nu poate face minuni pentru silueta ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *