8 Trucuri pentru a parea mai inalta

Partea cea mai interesanta in moda este ca avem voie sa nu urmam regulile si sa aratam fabulos. Cand vrei sa te simti minunat dar te consideri prea mica de inaltime, urmeaza sfaturile nostre pentru a-ti crea imaginea dorita:

1. Poarta monocrom – Imbraca o singura nuanta din cap pana in picioare pentru a alungi silueta si a da iluzia de inaltime.

2. Incearca talia inalta – Indiferent de inaltime, talia inalta trebuie luata in considerare ori de cate ori doresti sa ai o tinuta magulitoare. Pe fetele scunde le avantajeaza creand aspectul de picioare mai lungi, si astfel o silueta mai inalta.

pantaloni cu talie inalta

3. Vechiul truc – tocurile – O pereche de tocuri, fie ele platforme, sau doar un toculet mai mic, te fac fizic mai inalta.

4. Balerini cu varf ascutit – Dau aspect de inaltime adaugata

Balerini cu varf ascutit5. Evita curelele pantofilor la glezna picioarului – Iti vor face glezna sa para mai groasa.

6. Adauga tinutei o curea subtire – Curelele taie tinuta, dar o curea subtire da imresia unui corp bine proportionat.

curea subtire in talie

7. Evitati gentile supra dimensionate – O geanta de mana foarte mare este foarte ne-proportionala cu un cadru mic. Gentile de mana mai mici sunt la fel de trendy.

8. Alege perechea potrivita de pantaloni – Mereu a fost o problema pentru fetele scunde sa isi gaseasca o pereche de pantaloni pe masura, dar acum exista pe piata din ce in ce mai multe firme care permit adaptarea lungimii de pantaloni.

adapteaza lungimea pantalonolor

Nu iti fie frica de modificari! Chiar daca nu ai gasit pantalonii/fusta/ tricoul la lungimea potrivita, poti face foarte usor modificari.

Indrazneste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *