7 motive pentru care femeile ar trebui sa sustina tigara electronica

Tigara electronica poate oferi nenumarate beneficii femeilor, atat din punct de vedere al sanatatii cat si din perspectiva familiei. De exemplu, poti inhala nicotina in casa, fara sa renunti la viciul tau si fara sa scoti miros neplacut si daunator pentru familia ta. Tigara electronica poate oferi, de asemenea, beneficii care au un impact pozitiv asupra vietii unei femei. Iata care sunt acestea si de ce ar trebui sa sustii tigara electronica:

tigara electronica

1. Este cu 95% mai sigura decat fumatul – Studiile au dovedit ca tigara electronica este cu 95% mai sigura decat fumatul. Prin urmare, este in regula sa o folosesti chiar si in preajma copiilor. Tigara electronica functioneaza cu ajutorul unui lichid ce contine nicotina si arome, dar care este lipsit de alte substante cancerigene, care se gasesc in tigarile clasice.

2. Mai sigure in timpul sarcinii – Desi nu este indicat sa inhalezi nicotina deloc in sarcina, tigara electronica este fara indoiala o optiune mai buna pentru viitoarele mamici care nu pot renunta la fumatul clasic. Daca nu poti sa renunti la tigari in timpul sarcinii, mai bine folosesti tigara electronica, deoarece aceasta nu pune in pericol atat de mare dezvoltarea copilului, cum o fac tigarile din tutun.

3. Tigarile electronice nu afecteaza apetitul – Se stie ca tigarile clasice suprimeaza pofta de mancare. Insa acest lucru pune in pericol dezvoltarea unui copil, in cazul in care mamica continua sa fumeze in timpul sarcinii sau pe perioada alaptarii. Lipsa poftei de mancare impiedica furnizarea de nutrienti necesari dezvoltarii copilului. Tigarile elecronice sunt o alternativa mai buna, deoarece acestea nu afecteaza apetitul.

4. Mai putini bani cheltuiti la medici – Tigarile clasice pun in pericol sanatatea fumatoarei, imbatranesc pielea si ingalbenesc dintii si unghiile. Rezolvarea acestor probleme poate aduce o gaura in buzunarul unei fumatoare. Tigara electronica nu cauzeaza probleme de sanatate, prin urmare si costurile medicale vor fi mult mai reduse.

tigara electronica

5. Este mai prietenoasa cu mediul Tigara electronica este, fara indoiala, mai prietenoasa cu mediul din moment ce nu produce monoxid de carbon ca tigarile din tutun. De asemenea, procesul de fabricatie al tigarilor electronice nu include taierea copacilor, cum se intampla in cazul celor din tutun. Din perspectiva mediului inconjurator, tigarile electronice sunt o alternativa perfecta pentru tigarile din tutun.

6. Tigara electronica nu are efecte negative asupra relatiei – In cazul in care partenerul nu fumeaza, tigarile pot fi o sursa de certuri zilnice. Tigara electronica scoate vapori, care au un miros placut, in loc de fum, prin urmare poate rezolva aceasta problema. De asemenea, nu exista riscul de fumat pasiv, ceea ce inseamna ca nu pune in pericol sanatatea partenerului.

7. Promoveaza un stil de viata sanatos – Efectele fumatului clasic asupra sanatatii sunt deja cunoscute ca fiind devastatoare. Acest lucru se datoreaza numeroaselor substante chimice nocive care s-au dovedit a fi cauza cancerului pulmonar, pe langa multe alte boli grave. Tigarile electronice nu contin substante cancerigene, ceea ce inseamna ca sunt o alternativa mai sigura.

Ultimele comentarii
  1. Tigaraelectronica-nr1
    Răspunde
  2. urbanvape
    Răspunde
  3. Forum Tigara Electronica
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *