5 motive pentru care ciocolata negra este buna pentru tine

O veste buna pentru iubitorii ciocolatei! Oamenii de stiinta au descoperit ca ciocolata neagra aduce multiple beneficii sanatatii tale, atata timp cat este consumata cu masura.

Ciocolata neagra contine cu 60% mai multa cacao, decat celelalte sortimente de ciocolata. Iata 5 motive pentru care ciocolata neagra este buna pentru tine:

ciocolata neagra

1. Reduce tensiunea arteriala
Oamenii de stiinta au descoperit ca un consum de 2 cubulete de ciocolaa neagra pe zi, scade tensiunea arteriala. Ciocolata neagra te ajuta la pastrarea echilibrului organismului.

2. Antioxidant puternic
Medicii din Italia au dovedit ca ciocolata neagra este un antioxidant foarte puternic. Astfel, consumul moderat, protejeaza corpul nostru de radicali liberi.

3. Reduce nivelul colesterolului
Ati auzit probabil ca dulciurile cresc colesterolul. Dar cine ar fi crezut ca ciocolata neagra reduce colesterolul. Aceasta contine substante numite flavonoide, ce previn acumularea colesterolului in vasele de sange.

4. Beneficii aduse inimii
Ciocolata neagra scade tensiunea arteriala, imbunatateste fluxul sangelui si are efect anti-coagulare, consumata cu masura

5. Te face fericita
Este tot mai cunoscut faptul ca ciocolata imbunatateste starea de spirit. Ciocolata negra te face fericit. Ea induce producerea serotoninei, hormon responsabil cu modul in care te simti.

Ciocolata neagra este miraculoasa pentru tine, insa tine cont: toate aceste beneficii dispar in momentul cand manaci prea multa ciocoalta.

Ultimele comentarii
  1. Diana
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *