11 motive surprinzatoare pentru a bea mai multa apa

Apa este sinonima cu sanatatea. Cu totii stim ca trebuie sa bem multa apa. Dar sa bei 8 pahare pe zi este oare destul?

Apa este un lichid extrem de important pentru viata noastra. Iata 11 motive pentru a bea cat mai multa apa:apa

1. Sangele are nevoie de apa. Sangele este alcatuit din 80% apa, si are nevoie de ea pentru a produce mai multe celule sanatoase.

2. Oasele au nevoie de apa. Oasele sunt de asemenea compuse din 50 % apa si au nevoie de acesta pentru a produce celule osoase sanatoase.

3. Ajuta la reducerea durerii. Apa pastreaza functionarea corecta a sistemului limfatic si ajuta la diminuarea durerii din organism

4. Ajuta la eliminarea deseurilor si toxinelor. Apa ajuta la eliminarea deseurilor si a toxinelor din organism prin intermediul sistemului limfatic, rinichi si intestine.

5. Ajuta la reducerea durerii articulare. Apa lubrifiaza articulatiile si ajuta la reducerea dureri articulare si le protejeaza impotriva uzurii.

6. Ajuta la pierderea in greutate. Apa regleaza metabolismul de aceea este esentiala in curele de slabire.

7. Echilibreaza temperatura din organism. Fie ce este cald sau rece, apa va tine de cald pe timp de iarna si rece pe o zi fierbinte.

8. Ajuta la buna functionare a creierului. Apa ajuta la buna functionare a sistemului nervos.

9. Amelioreaza deshidratarea. Chiar daca se vorbeste atat de mult depre importanta apei, cercetatorii estimeaza ca jumatate din populatie este deshidratata cronic.

10. Ajuta organismul sa functioneze in mod corect. Fiecare celula si organ din corpul tau are nevoie de apa pentru a functiona corect.

11. Elibereaza stresul. Bauta in cantitati mari , apa amelioreaza simptomele stresului, cum ar fi durerile de cap, tensiunea muscularaa, gandurile confuze, ritmul cardiac rapid, si lipsa de energie.

Lista motivelor pentru care ai nevoie de cat mai multa apa este la fel de extinsa ca functiile organismului. Bea cat mai multa apa si sanatatea ta se va imbunatati!

Ultimele comentarii
  1. Elena
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *